The AuthenticLabel voor authentieke online marketing volledig passend bij jou en jouw bedrijf

The AuthenticJourney

Jouw journey naar onvoorwaardelijke authenticiteit voor jezelf, jouw business en in de connectie met jouw klant.

Anderen nadoen brengt je op weg, maar de keuze om vanuit volledige authenticiteit verder te gaan brengt je mijlenver!

Voelt het online zichtbaar zijn als een verplichting?

Loop je vast en doe je vooral wat de rest doet? Je bent niet de enige!

De afgelopen jaren was ik zeer actief in de online marketing wereld. Ik beheerde meerdere kanalen van diverse bedrijven en was zelf actief als micro-influencer op Instagram. Vrijwel alle mensen die ik in die jaren sprak liepen tegen hetzelfde probleem aan:

“Anne, kan je mij helpen met sociale media en online marketing? Het is nodig voor mijn bedrijf, maar ik loop er in vast. Ik vind het niet leuk!”

Herkenbaar? Ik vermoed van wel aangezien jij je op deze pagina bevindt. Ergens flowt het bij jou ook nog niet helemaal waardoor je nu op zoek gaat naar hulp. AWESOME! Je mag nu al super trots zijn op jezelf! Hulp zoeken is niet altijd een makkelijke stap, dus mijn complimenten dat je hier nu al bent! 

Herkenbaar?

Dan is deze Journey voor jou!

Your Authentic Journey - Ontdek jouw authentieke kracht als ondernemer
Alleen maar doen waar jij je goed bij voelt. Klinkt dat niet heerlijk?

My Authentic Journey

Van een mega onzekere, onbewuste, goedkeuring zoekende, alleen maar bezig met de buitenwereld zijnde en constant aanpassende dame, naar een full color lady die meer dan ooit in lijn staat met zichzelf! YES, THAT IS ME!

Als je me dit 6 jaar geleden had vertelt had ik je hoogstwaarschijnlijk wijsgemaakt dat ik al volledig mezelf was en ergens ook nog soort van van mezelf  hield. HAHA, wat een grap deze meid. 

Nope, ik was er nog lang niet . Mijn hoofd zat BOORDEVOL met allerlei overtuigingen die ik mezelf met de jaren had aangeleerd. Ik ging als een kameleon door het leven, want ik was meester in mezelf aanpassen en deed vooral waarvan ik dacht dat juist was, ook al ging dit ten koste van mezelf en mijn eigen plezier. In 2017 was dit einde oefening en moest ik aan de bak. Dat was het moment that life hit me. Het was het begin van 6 jaar persoonlijke ontwikkeling aan de hand van zelfreflectie, het bezoeken van coaches, psychologen en ga zo maar door. Ik raakte verslaafd aan alles wat met zelfontwikkeling te maken had.

En toen waren we hier… ANNO 2022 en wil ik maar één ding: de wereld laten kennismaken met de kracht van authentieke (online) marketing en jou helpen om net als ik in lijn te komen met jezelf, zodat jouw business en online zichtbaarheid als vanzelf gaat.

Bekijk de video!

Om je een duidelijker beeld te schetsen over wat het “Your Authentic Traject” precies inhoudt, heb ik speciaal hiervoor een video opgenomen die je meer toelichting geeft over hoe het werkt, wat het is en wat je ervan kunt verwachten. Check it out!

Binnenkort volgt hier meer informatie over de mogelijkheden rondom het “Your Authentic Journey”. Mocht je niet kunnen wachten en nu al meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met mij op. Dan kom ik zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ondernemen vanuit gevoel en passie - Authentieke online marketing

Copyrights 2022 © The AuthenticLabel

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden