The AuthenticJourney

Jouw journey naar onvoorwaardelijke authenticiteit voor jezelf, jouw business en in de connectie met jouw klant.

Authentiek ondernemerschap zonder moetjes en beperkingen. HET KAN! En…

dit is er ook voor jou! 

Ondernemen zonder beperkingen, zonder moetjes, zonder je onzeker te voelen door wat al die online marketeers en social media agencies je online verkondigen, je eigen weg kunnen volgen NO MATTER WHAT een ander daar ook van mag vinden.

DAT IS AUTHENTIEK ONDERNEMERSCHAP!

En het allermooiste is: dit kan iedereen.

Hoe onzeker je je nu misschien nog voelt. Hoe bang je misschien ook bent om los te breken van wat iedereen “normaal” en “dit is hoe het hoort” noemt. Hoe erg je meningen van anderen nu nog aantrekt.

JIJ KAN DIT!

Herkenbaar?

Dan is deze Journey voor jou!

Authentiek ondernemen met jou als kern.

Wil jij?

Authenticiteit

Either you love it or you hate it

Authenticiteit is het loslaten van wie we denken te moeten zijn en te omarmen wie we écht zijn. Het omvat hele mooie concepten, zoals zelfliefde en kwetsbaarheid. Echter worden deze hele belangrijke concepten 9 van de 10 keer onderschat als we het hebben over ondernemerschap en online zichtbaarheid. Terwijl dit JUIST zo belangrijk is! Vanuit authenticiteit wordt ondernemer één groot plezier, zonder moetjes. Alles gaat vanuit flow en passie en je doet ALLEEN maar waar JIJ zin hebt. Kan dat? JA dat kan! En ik ga je daarbij helpen.

Authentiek ondernemen met jou als kern.

Anderen nadoen brengt je op weg, maar de keuze om vanuit volledige authenticiteit verder te gaan brengt je mijlenver!

Voelt het online zichtbaar zijn als een verplichting?

Loop je vast en doe je vooral wat de rest doet? Je bent niet de enige!

De afgelopen jaren was ik zeer actief in de online marketing wereld. Ik beheerde meerdere kanalen van diverse bedrijven en was zelf actief als micro-influencer op Instagram. Vrijwel alle mensen die ik in die jaren sprak liepen tegen hetzelfde probleem aan:

“Anne, kan je mij helpen met sociale media en online marketing? Het is nodig voor mijn bedrijf, maar ik loop er in vast. Ik vind het niet leuk!”

Herkenbaar? Ik vermoed van wel aangezien jij je op deze pagina bevindt. Ergens flowt het bij jou ook nog niet helemaal waardoor je nu op zoek gaat naar hulp. AWESOME! Je mag nu al super trots zijn op jezelf! Hulp zoeken is niet altijd een makkelijke stap, dus mijn complimenten dat je hier nu al bent! Na dit traject zal online zichtbaar zijn en ondernemen als vanzelf gaan en zal je hier alleen maar plezier aan beleven!

Voelt het online zichtbaar zijn als een verplichting?

Loop je vast en doe je vooral wat de rest doet? Je bent niet de enige!

De afgelopen jaren was ik zeer actief in de online marketing wereld. Ik beheerde meerdere kanalen van diverse bedrijven en was zelf actief als micro-influencer op Instagram. Vrijwel alle mensen die ik in die jaren sprak liepen tegen hetzelfde probleem aan:

“Anne, kan je mij helpen met sociale media en online marketing? Het is nodig voor mijn bedrijf, maar ik loop er in vast. Ik vind het niet leuk!”

Herkenbaar? Ik vermoed van wel aangezien jij je op deze pagina bevindt. Ergens flowt het bij jou ook nog niet helemaal waardoor je nu op zoek gaat naar hulp. AWESOME! Je mag nu al super trots zijn op jezelf! Hulp zoeken is niet altijd een makkelijke stap, dus mijn complimenten dat je hier nu al bent! 

Samen werken we aan

jouw onvoorwaardelijke authenticiteit

Authentiek zijn betekent voor mij onvoorwaardelijk jezelf kunnen zijn. Hoe doe je dat? Door te werken aan je eigen zelfliefde, jezelf goed te leren kennen, je eigen grenzen te stellen, je eigen normen en waarden duidelijk voor je te hebben en ook (en dat vinden de meeste het moeilijkste) je kwetsbaar durven opstellen. Dit bereik je natuurlijk door heel veel oefenen, maar ook door álle en ja, ik herhaal, alle blokkades en negatieve stukken die nu nog op jouw onvoorwaardelijke authenticiteit liggen weg te halen. Dit onderdeel is CRUCIAAL, want door dit goed aan te pakken is een succesvolle business de enige optie!

Your Authentic Journey - Ontdek jouw authentieke kracht als ondernemer
Alleen maar doen waar jij je goed bij voelt. Klinkt dat niet heerlijk?

My Authentic Journey

Zie je deze dame op de foto? Dit was ik, bijna 6  jaar geleden. In 6 jaar tijd ben ik van een mega onzekere, onbewuste, goedkeuring zoekende, alleen maar bezig met de buitenwereld zijnde en constant aanpassende dame, naar een full color lady gegaan (zie andere foto’s 😜) die meer dan ooit in lijn staat met zichzelf! 

Als je me dit 6 jaar geleden had vertelt had ik je hoogstwaarschijnlijk wijsgemaakt dat ik al volledig mezelf was en ergens ook nog soort van van mezelf hield. HAHA, what a joke! 

Nope, ik was er nog lang niet. Mijn hoofd zat BOORDEVOL met allerlei overtuigingen die ik mezelf met de jaren had aangeleerd. Ik ging als een kameleon door het leven, want ik was meester in mezelf aanpassen en deed vooral waarvan ik dacht dat juist was, ook al ging dit ten koste van mezelf en mijn eigen plezier. In 2017 kwam hier een einde aan. Dat was het moment that life hit me en ik begreep dat dit niet langer zo kon.

Het was het begin van 6 jaar persoonlijke ontwikkeling, het bezoeken van coaches, psychologen en ga zo maar door. Ik raakte verslaafd aan alles wat met zelfontwikkeling te maken had.

En toen waren we hier… ANNO 2022 en wil ik maar één ding: de wereld laten kennismaken met de kracht van authenticiteit binnen een succesvolle onderneming. Daarbij wil ik jou helpen om net als ik in lijn te komen met jezelf, zodat jouw business en online zichtbaarheid als vanzelf gaat. Met absoluut succes als gevolg!! Een andere optie is er niet.

Your Authentic Journey

Wat kan je verwachten?

Waar andere trajecten en coaches volledig focussen op jouw bedrijf, begint deze journey met JOU! Jij als vrouwelijke ZZP’er vormt de kern van jouw authentieke business, dus het belangrijkste is om met JOU te beginnen. 

Stap 1: de koffie date, x2!

Er gaat niks boven een lekker kopje koffie of een heerlijk kopje thee en als het aan mij ligt MET een stuk taart 😏. Daar beginnen we mee! Als het lukt spreken we af bij mijn favoriete plekje in Groningen: Food Matterz Café. Daar hebben ze fijn woonkamertje die precies de hoeveelheid rust privacy geeft de we nodig hebben. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee leren we elkaar kennen. We kijken allereerst of we daadwerkelijke een match zijn (niet geheel onbelangrijk).

Zodra dat goed zit spreken we nogmaals af en gaan we kijken naar waar je tegenaan loopt. In dit tweede gesprek gaan we flink de diepte in. We gaan samen reflecteren op jouw huidige blokkades en kijken naar waar deze stukken vandaan komen. Zijn dit kind stukken, dus trauma’s uit je kinderjaren of is dit iets van de laatste jaren? Het kan soms spannend en eng zijn om alleen naar dit soort stukken te kijken. Door dit samen te doen voelt dit veel meer ontspannen en geeft het minder angst. Samen is toch makkelijker dan alleen. Door hier alleen al inzicht in te krijgen heb je al voor 70% gewonnen!

Stap 2: Jouw Authenticiteit

Zodra we je persoonlijke blokkades helder hebben gaan we aan de slag met het persoonlijke onderdeel van deze journey: met JOU! Na ons eerste gesprek ontvang je van mij een mailtje met daarin overzichtelijk welke stukken jou momenteel het meest belemmeren in jouw authenticiteit. Deze stukken gaan we samen oppakken. Voelt iets niet goed? Geef dit dan aan, dan gaan we er over in gesprek, want het kan angst zijn dat gaat opspelen of we passen het aan.

Aan de hand van opdrachten die je van mij meekrijgt ga je eerst thuis beginnen met het shiften van blokkades, overtuigingen en negatieve emoties. Je krijgt oefeningen om te werken aan je zelfliefde, je eigen waarde en grenzen. Deze oefeningen combineren we met diverse (online) meetings waarin we hierover samen sparren. Mocht je ergens niet uit komen dan pakken we dit samen op. Dit persoonlijke onderdeel gaat volledig in jouw tempo, dus geef hierin vooral aan wat goed voelt.

Stap 3: Jouw Authentieke Business

Na deze 5 a 7 weken heb jij hele mooie stappen mogen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent (dichter) bij jouw authentieke kern gekomen en hebt goed gewerkt aan je eigen zelfliefde. NU is het tijd om dit te vertalen naar jouw business! In deze fase spreken we 2x af en gaan we kijken naar hoe we jouw business in lijn kunnen krijgen met jou: mogen er stukken veranderen, zo ja: welke? Hoe staat het met jouw doelgroep? Jouw huisstijl? Jouw aanbod? Ga zo maar door. Je zult zien dat dingen veranderen zodra JIJ verandert. Door de nieuwe jij VOLLEDIG in lijn te trekken met jouw bedrijf, zul je zien dat jouw onderneming gaat flowen. Het wordt makkelijk en leuk, omdat je alleen nog maar zult doen wat PERFECT bij jou past. 

Stap 4: Time to shine! Mini fotoshoot

Na zoveel mooie ontwikkelingen lijkt het mij een perfect moment om de nieuwe jij vast te gaan leggen op camera, zodat jij deze mooie nieuwe authentieke beelden van jou kunt gaan gebruiken voor jouw bedrijf. In dit pakket zit een mini fotoshoot verwerkt waarvoor je 10 nieuwe professionele branding foto’s van mij ontvangt die volledig aansluiten bij de authentieke jij en jouw authentieke bedrijf. We plannen hiervoor een moment in na het afronden van het persoonlijke en het business onderdeel. Deze shoot zal circa 1 uur duren.

Andere authentieke vrouwelijke ZZP'ers

die jou voorgingen:

The AuthenticLabel - een business volledig gebaseerd op jou
The AuthenticLabel - een business volledig gebaseerd op jou
Authentieke sparringpartner & webdesigner - The AuthenticLabel - Authentieke Online Zichtbaarheid te Groningen en Friesland

Stap 5: Jouw connectie met de klant

Nadat jijzelf en jouw business volledig met elkaar in lijn staat gaan we over tot de laatste stap: de authentieke connectie met jouw klant! Wij gaan kijken naar jouw huidige manier van (online) communiceren naar jouw klant. Hoe sluit dit aan op jou? Word je daar nog altijd blij van of zou je het graag anders zien? Samen kijken we op welke wijze wij de connectie met jouw ideale klant authentieker kunnen maken, zodat je nog meer mensen aan gaat spreken en jouw bedrijf vanuit volledige authenticiteit mag gaan groeien en bloeien; NET ALS JIJ! 

Speciaal voor jou

alles op een rijtje

Authentieke sparringpartner & webdesigner - The AuthenticLabel - Authentieke Online Zichtbaarheid te Groningen en Friesland

Het prijskaartje

Ben jij al helemaal overtuigd en gun jij jezelf deze mega mooie, uitgebreide en bovenal, persoonlijke journey naar vrijheid en authenticiteit? Te gek! Ik ben nu al zó dankbaar dat je hier bent en je deze bijzondere journey met mij, maar VOORAL met jezelf overweegt! Je krijgt:

  • Een complete Journey van gemiddeld 3 maanden (dit kan iets korter of langer zijn, net wat je nodig hebt en wat voor jou fijn voelt).
  • Fijne oefeningen die je je gehele leven mee kunt nemen in je verdere persoonlijke ontwikkelingen.
  • Mij als sparringpartner die je gedurende werkdagen altijd mag mailen, bellen of appen. Mailen en appen mag uiteraard in de avonduren of weekenden ook. Ik beantwoord deze zo spoedig mogelijk.
  • 10 fysieke en online afspraken om fijn te sparren verspreid over de totale journey van circa 3 maanden. 
  • En het mooiste van allemaal: EEN AUTHENTIEKE CONNECTIE MET JEZELF, JOUW BEDRIJF EN JOUW IDEALE KLANT.

En dat allemaal voor een bedrag van:

€ 1099,-

Dit bedrag is exclusief 21% btw en is op aanvraag te betalen in 3 termijnen van € 367,- excl. 21% btw.

Twijfel je nog?

Laat mij je helpen!

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, stuur deze dan gerust naar annemarieke@theauthenticlabel.nl. Ik zal je laatste vragen over de mail beantwoorden en mocht je voorkeur hebben voor telefonisch contact, geef dit dan vooral aan in je mailtje. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hopelijk tot snel! 

Liefs,
Annemarieke

Authentiek ondernemen met jou als kern.
Ondernemen vanuit gevoel en passie - Authentieke online marketing

Copyrights 2022 © The AuthenticLabel

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden