fbpx
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

werken met mij

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het ontdekken of vertalen van jouw authentieke label? Ontdek dan onderstaand mijn aanbod. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Werken met mij

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het ontdekken of vertalen van jouw authentieke label? Ontdek dan onderstaand mijn aanbod voor particulieren en ondernemers. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ondernemen op basis van jouw authentieke label creëert flow, rust en focus; het is moeiteloos.

Ware authenticiteit begint bij jezelf

Binnen The AuthenticLabel vind je verschillende diensten. Zo kan je mij inhuren als business coach, als bouwer van jouw authentieke website en kan je met mij aan de slag in een 1-op-1 Authentiek Business traject. Ontdek wat het beste bij je past en neem waar nodig contact met mij op! Liefs, Annemarieke

Werken met mij

Eerste hulp bij authentiek leven en ondernemen

Zou jij graag exclusieve 1-op-1 support willen ontvangen? Dat kan! Ontdek onderstaand mijn aanbod.

Authentiek Coaching

Ben jij op zoek naar een business coach die net even dieper kijkt dan de standaard onderwerpen? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Mijn coachingsessies staan in het teken van diepgang. Jij loopt ergens op vast en samen gaan we op zoek naar de verlossende sleutel. Eerst via de binnenkant, voordat we de buitenkant erbij betrekken. Hiervoor gebruik ik mijn kennis over kindpijn en familiepatroon helingen. We laten los wat losgelaten mag worden en je zult het verschil in je fysieke realiteit gaan merken. Mark my words!

Authentiek business traject

In dit traject bouwen we een authentiek bedrijf van A-Z. Hierin sparren we samen, zetten we jouw eigen én business fundering sterk neer, tackelen we blokkades, zetten we een sterk authentiek aanbod neer en gaan we samen aan de slag met een marketing- en salesstrategie die volledig aansluit bij jou. En dat alles op authentieke wijze!

Authentiek webdesign

Ben jij een authentiek ondernemer die alles doet op basis van haar gevoel en waardes, maar zoek je nu nog iemand die dat kan vertalen naar een passende website? Dan is dit voor jou! Als authentiek expert bouw ik ook websites: passend bij jouw verhaal, waardes en ideeën. Stuur mij een mailtje met daarin jouw wensen, zodat ik je direct een inschatting kan geven van de kosten.

THE ONLY THING YOU NEED TO CREATE A SUCCESSFUL BUSINESS IS THE AUTHENTIC VERSION OF YOURSELF

Copyrights 2024 © The AuthenticLabel | Foto credits: Be Maud Photography & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!