fbpx

Join the authentic business club – waar authenticiteit en ondernemerschap samenkomt

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Van denken naar voelen: een succes strategie!

Inhoudsopgave

Van denken naar voelen: een succes strategie!

Inhoudsopgave

Van denken naar voelen als succes strategie voor zzp'ers | authentiek ondernemerschap | ondernemen op gevoel en intuïtie

Overwhelmed zijn als ondernemer; it happens to all of us. Zo ook bij mij.

Toen ik net begon als ondernemer ging ik zo all in dat ik mezelf na een kleine 6 maanden al richting een burn-out werkte. Er kwam heel veel bij kijken. In plaats van dat verstandig en mindful op te pakken vloog ik over al mijn grenzen heen en werkte ik van ‘s ochtendsvroeg tot ‘s avonds laat om het de volgende dag precies weer zo te doen.

Het was dus ook niet zo gek dat mijn lichaam alles na 6 maanden volledig on hold zette… Ik had opnieuw terug te komen bij mezelf.

Ik zeg altijd: dingen gebeuren niet voor niks. Het is altijd ergens goed voor en je kunt er altijd iets uithalen. Uiteindelijk brengen dit soort “down” moments je verder voorwaarts.

Zo ook in mijn business.

Gemaakte fouten als ondernemer

Ik deed namelijk alles wat ik niet was:

Dit moment waarin ik rockbottom zat had ik heel hard nodig om wakker te worden. Ik besefte mij al snel dat wat ik deed niet de manier was om succesvol te worden als ondernemer.

1. Ik had een business opgezet die aansloot bij wat ik dacht dat de wereld van mij verwachte. Ik deed waarvoor ik gestudeerd had: ik was marketeer en beheerde social media voor bedrijven. Het paste totaal niet bij wie ik was en waar mijn daadwerkelijke interesses lagen.

2. Ik volgde de strategieën van een ander. Ik keek wat een succesvolle ondernemer deed en ging dat vervolgens na doen. Dat het averechts werkte was één ding dat zeker was.

3. Ik was actief op social media platformen waar ik eigenlijk helemaal niks bij voelde. Het koste mij dus ook ontzettend veel moeite om geïnspireerde content te schrijven. Ik deed alles vanuit een push energie: een geforceerde energie wat eigenlijk alle creativiteit blokkeert en wat een ontzettende afstoot reactie teweeg brengt bij jouw potentiële klant.

4. Mijn bedrijf en mijn klanten stonden op 1. Ikzelf kwam ergens onderaan het lijstje.

Het was duidelijk: things needed to change!

Voelen, loslaten en vertrouwen als basis

De burn-out was de start van mijn leven als authentiek ondernemer. Ik ging het helemaal anders doen, namelijk een bedrijf runnen op basis van mijn eigen voorwaarden: echt authentiek dus.

In plaats van trekken aan mijn onderneming stapte ik in het vertrouwen en liet ik de controle los. Ik begon te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Deze vrouwelijke kwaliteiten werden voor mij leidend. Mijn rationele brein kwam daarbij op de tweede plaats te staan. Ik deed alleen nog wat goed voelde, waar ik enthousiast van werd en waar ik op aan ging. Ook alle meningen van anderen liet ik los. I did it my way, of je dat nou leuk vond of niet.

En dat… Wauwww, dat zette waanzinnig mooie deuren open. Ik begon te groeien, kreeg klanten die bij mij pasten en ik voelde me beter dan ooit te voren! WAAROM HAD NIEMAND MIJ DIT EERDER VERTELT?

Het werd mijn missie om dit te gaan mentoren, te gaan delen en vele malen groter te maken om zoveel mogelijk vrouwelijke zzp’ers (en wie weet ook mannen) zich bewust te laten worden van de immense kracht van hun vrouwelijke kwaliteiten (YES, you got them too, honey!).

It’s time to open up, let go of any fears and embrace that power that is hidden inside of you.

Are you ready for take off? 😏

Geschreven door:

Inhoudsopgave

Van denken naar voelen als succes strategie voor zzp'ers | authentiek ondernemerschap | ondernemen op gevoel en intuïtie

Ontdek meer artikelen

Ontdek meer artikelen

Heel jouw liefdesleven | Manifesteer ware liefde | Zo ontvang je liefde | Echte liefde zit van binnen | Innerlijk kind heling | waarom heb ik nog geen liefde? | Waar blijft de liefde?

Heel jouw liefdesleven

Liefde, het is een van de meest zwaarbeladen onderwerpen. We verlangen er allemaal naar, maar het daadwerkelijk vinden en ervaren van deze liefde is van een totaal ander niveau. We

Lees verder »
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Copyrights 2024 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!