fbpx

Mini training over Intuïtie voor Authentieke ondernemers >>

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Over mij

Creatief en authentiek ondernemer met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en energetische helingen (kindpijnen, familiepatronen en past life trauma’s)

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Over mij

Creatief en authentiek ondernemer met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en energetische helingen (kindpijnen, familiepatronen en past life trauma’s)

Miracles started happening once I decided to start showing up as the woman I wanted to be

Energiek, positief, betrokken, verbindend, spontaan en af en toe een kleine stuiterbal? YES, that is me!

Mijn naam is Annemarieke Schouwenaar. Leuk je te ontmoeten! Ik ben de founder van The AuthenticLabel en ben dol op alles wat met authenticiteit, zelfbewustzijn, ondernemerschap en marketing te maken heeft. Lekker veelzijdig hè? Dat vind ik ook!

Mijn grote droom is om de wereld een heel stuk vriendelijker te maken. Dat kan natuurlijk op veel vlakken, maar mijn verlangen ligt hem voornamelijk op de ondernemers- en marketingwereld.

Als voormalig micro-influencer, zelfhulp junkie, afgestudeerd marketeer en onderzoeker is The AuthenticLabel mijn ultieme happy place waar ik al mijn skills kan samenvoegen en kan delen met jou als mede zzp’er. Ik doe niks liever!

Na een lang persoonlijk ontwikkelingsproces van 7 jaar is mij een ding duidelijk geworden. We kunnen nog zo hard trekken aan onze buitenwereld, maar als onze innerlijke binnenwereld niet gebalanceerd is zal de buitenwereld dit ten alle tijden naar ons blijven weerspiegelen.

 

Als marketeer en onderzoeker (MSc) heb ik een lange tijd mogen proeven van de masculine wereld, maar al gauw begon bij mij de disbalans zichtbaar te worden. Ik ben heel nuchter en kan heel erg rationeel denken, maar tegelijkertijd was er een stuk in mij dat verlangde naar een eigen podium: mijn sensitieve kant.

Het werd mijn missie om beide kanten met elkaar te combineren in de wereld van ondernemerschap, marketing en onderzoek. Sindsdien ging ik op onderzoek uit. Ik werd mijn eigen onderzoeksobject en liet mij volledig onderdompelen in de wereld van authenticiteit, persoonlijke ontwikkeling en innerlijke transformaties (heling). Daar ontdekte ik mezelf; mijn WARE zelf (niet dat valse beeld dat mijn verstand mij steeds voorhield).

Mijn fysieke realiteit veranderde met mij mee. Deuren gingen open die eerder gesloten waren, wat stroef verliep kwam ineens moeiteloos op gang en waar ik eerst geleefd werd, leefde ik nu vanuit overgave.

Mij werd heel erg duidelijk wat de kracht was van leven volgens jouw authentieke label, los van wat een ander van jouw “verwacht” of “denkt”. Het zijn illusies waar ons verstand zich graag aan vasthoudt, maar zodra je besluit los te laten en echt volgens je eigen pad gaat leven, zul je pas gaan ervaren hoeveel power jij eigenlijk hebt en hoeveel er eigenlijk mogelijk is. Waan je in de wereld van authenticiteit en ontdek zelf hoe kleurrijk en divers het is!

Jezelf helen naar de vrijheid in jou. Dat kan en ik help je daarbij!

Copyrights 2024 © The AuthenticLabel | Foto credits: Be Maud Photography & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!