fbpx

Mini training over Intuïtie voor Authentieke ondernemers >>

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Over mij

Voormalig micro-influencer, zelfhulp junkie, afgestudeerd marketeer en onderzoeker

Let's talk authenticity! Even voorstellen

Hi! Ik ben Annemarieke Schouwenaar: het gezicht achter The AuthenticLabel. Ik ben DOL op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, online marketing, ondernemen én ik zeg het woord “authenticiteit” nogal vaak. Waarom? Dat leg ik je hieronder uit. Lees snel verder!

Miracles started happening once I decided to start showing up as the woman I wanted to be

Business coach voor authentieke vrouwelijke ondernemers | heling, persoonlijke groei, marketing en sales

Energiek, positief, betrokken, verbindend, spontaan en af en toe een kleine stuiterbal? YES, that is me!

Mijn naam is Annemarieke Schouwenaar. Leuk je te ontmoeten! Ik ben de founder van The AuthenticLabel en ben dol op alles wat met authenticiteit, zelfbewustzijn, ondernemerschap en marketing te maken heeft. Lekker veelzijdig hè? Dat vind ik ook!

Mijn grote droom is om de wereld een heel stuk vriendelijker te maken. Dat kan natuurlijk op veel vlakken, maar mijn verlangen ligt hem voornamelijk op de ondernemers- en marketingwereld.

Als voormalig micro-influencer, zelfhulp junkie, afgestudeerd marketeer en onderzoeker is The AuthenticLabel mijn ultieme happy place waar ik al mijn skills kan samenvoegen en kan delen met jou als mede zzp’er. Ik doe niks liever!

Na een lang persoonlijk ontwikkelingsproces van 7 jaar is mij een ding duidelijk geworden. We kunnen nog zo hard trekken aan onze buitenwereld, maar als onze innerlijke binnenwereld niet gebalanceerd is zal de buitenwereld dit ten alle tijden naar ons blijven weerspiegelen.

Dit werd bij mij bijvoorbeeld heel erg zichtbaar in mijn leven als ondernemer. Het had zogenaamd een leuk pleziertje moeten zijn, maar ik zat na een kleine 6 maanden toch echt in een burn-out, omdat ik mezelf aan alle kanten voorbij had gerend en totaal niet had geluisterd naar wat IK wilde. Ik deed waarvan ik dacht dat van mij verwacht werd.

 

Het niet naar mijn lichaam luisteren en vooral bezig zijn met de buitenwereld leverde mij niet alleen een burn-out op, maar ook nog eens een lege bankrekening. Al het werk was voor niks.

Althans… dat was wat ik toentertijd dacht. Stiekem zette de burn-out de wereld voor mij open naar een heel mooi persoonlijk proces waarin ik volledig ging kijken naar mijn mindset, intuïtie en zelfbewustzijn. Ik maakte toentertijd een afspraak met mezelf: DIT doen we nóóit meer!

Na jarenlange ontwikkelen, studeren, onderzoeken en ervaren is mij een ding heel erg duidelijk geworden: er is geen enkele vaste formule voor zzp’ers die ons geluk, succes en balans gaat opleveren.

We hebben daarin onze eigen weg te vinden. En laat dát nou precies hetgeen zijn wat mijn hart sneller laat kloppen. Je eigen weg vinden: er is niks fijners en authentieker dan dat! You’ll be working on you, FOR YOU! Met succes, rust en stabiliteit als gevolg.

Jij mag en kan ondernemen op basis van jouw eigen voorwaarden! Ik geef je daarin de richtlijnen die je kunt gebruiken om je weg naar de top te ontdekken.

Zet je schrap voor HUGE TRANSFORMATIONS! Dit is voor jou, want als ik het kan, kan jij het ook! Ben jij er klaar voor?

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales

Give me something to listen to

Ben je niet zo’n lezer, maar luister je liever? Mijn hele verhaal kan je in onderstaande Podcast luisteren.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!