Let's talk authenticity! Even voorstellen

Hi!!! Ik ben Annemarieke Schouwenaar: het gezicht achter The AuthenticLabel. Ik ben DOL op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, online marketing, ondernemen én ik zeg het woord “authenticiteit” nogal vaak. Waarom? Dat leg ik je hieronder uit. Lees snel verder!

Let's talk authenticity! Even voorstellen

Hi! Ik ben Annemarieke Schouwenaar: het gezicht achter The AuthenticLabel. Ik ben DOL op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, online marketing, ondernemen én ik zeg het woord “authenticiteit” nogal vaak. Waarom? Dat leg ik je hieronder uit. Lees snel verder!

Miracles started happening once I decided to give myself everything I needed: from healing to love. I did everything to make myself happy again.

Ik werd de

POWERVROUW

die ik diep van binnen

altijd al ben geweest

geweest toen ik

zelfliefde

ontwikkelde

Ken je het woord “zelfsabotage”? Daar zijn de meeste van ons heel erg goed in. Net als ik, zo’n 6 jaar geleden voordat ik een flinke schop onder mijn kont kreeg en langzaam aan wakker werd. Soms heb je een ervaring nodig die alles even op losse schroeven zet, waardoor je oogkleppen afvallen en je inziet wat er eigenlijk allemaal fout gaat. Ten koste van jou.

01

C H A P T E R

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling


JE KUNT EEN ANDER NIET GEVEN WAT JE BIJ JEZELF NOG NIET GEVONDEN HEBT.

01

The AuthenticLabel

Was er nooit geweest zonder

mijn eigen proces

Onder mijn motto ” je kunt een ander niet geven wat je bij jezelf nog niet gevonden hebt” wil ik je heel graag vertellen waarom ik uiteindelijk ben begonnen met The AuthenticLabel. Voor 2017 had ik dit werk namelijk NOOIT kunnen doen. Wat, ik had nooit kunnen bedenken dat ik mij überhaupt zou gaan interesseren in de onderwerpen die ik hier bespreek. Maar voordat we terug de tijd in gaan wil ik je eerst wat vertellen over wie ik precies. 

Mijn naam is Annemarieke, ik ben 26 jaar en een geboren en getogen Groninger. Momenteel woon ik nog steeds in Groningen en reis ik 3 dagen per week naar mijn kantoor in het pittoreske Leeuwarden. Mijn favoriete kleur is geel (niet echt terug te zien op de website, maar hé). Je kunt mij wakker maken voor Ebi Maki (SUSHIII) en, zoals ik ze altijd noem, flubbers (a.k.a. Gyoza’s). Zodra je bij mij het woord muziek noemt ga ik HELEMAAL aan! Ik ben GEK van muziek. Ik had een record geluisterde Spotify minuten in 2022: 80.000 minuten maar liefst. Dat zijn 55 volledige dagen! Zorgwekkend! Elk jaar ben ik weer te vinden op Dauwpop en staat er altijd wel een groot rock festival op de planning. Dit jaar: Rock Werchter in België. Can’t wait! Naast muziek ben ik ook dol op boeken en zelfontwikkeling. Na de start van mijn eigen proces in 2017 ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. Urenlang door boekenwinkels struinen is dan ook iets wat ik heel graag doe.

Terug in de tijd throwback


KEIHARDE LESSEN ZIJN NIET MAKKELIJK, MAAR ZELFS VOOR HET ERGSTE WAT JE OOIT ZAL OVERKOMEN ZAL JE UITEINDELIJK DANKBAAR KUNNEN ZIJN. HET ZORGT VOOR GROEI EN NIEUWE INZICHTEN.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

C H A P T E R

02

Grap a coffee and let’s dive in! Nu zit uiteraard niemand te wachten op een hele hoop struggles en problemen van een ander, maar ergens is het toch fijn om te begrijpen waarom ik degene ben waar je bij terecht kunt als je wilt werken aan je eigen identiteit, personal branding en authenticiteit. Ik beloof het kort te houden. 

Zoals ik eerder al schreef begon mijn eigen proces in 2017. Ik woonde toen in Rome en had net mijn eerste echte relatie achter de rug. Deze relatie was voor mij die schop onder mijn kont waar ik in de introductie over schreef. Het was alles behalve goed geweest. In Rome begon mijn zoekproces naar mezelf. En dedicated dat ik was! Ik deed er alles aan om mezelf te ontwikkelen, om te werken aan mijn zelfliefde en een positiever zelfbeeld te creëren. I had to work on me, for me. 

De dieper ik ging de meer er los kwam. Zo besefte ik mij pas in 2019 dat ik een heel groot trauma had zitten die mijn lichaam had verdrongen door de intensiteit en heftigheid van hetgeen dat er gebeurd was (hier vertel ik over in mijn podcast onderaan deze pagina). Waar ik mijn persoonlijke ontwikkeling eerder volledig op eigen kracht deed (met hier en daar hulp van mijn lieve tante) kon ik het helen van dit trauma niet zelf. Ik zocht hulp bij psychologen, coaches en dook nog verder in de materie. Zelfs de therapie interesseerde mij: als ik een heftig trauma kan helen, kan ik dan niet alles wat mij in de weg zit aankijken en verhelpen?

Ik deed steeds meer onderzoek naar zelfheling, de meest effectieve methodes en werd op een gegeven moment zo goed in het luisteren naar mijn lichaam, dat ik zelf de kern van allerlei kindpijnen wist te pakken. Ik werd een master in zelfheling. Ben elke trigger word ik direct alert. Ik schrijf hem op en pak hem later aan als ik een momentje voor mezelf heb. Doordat ik zelf EMDR-Therapie heb ondergaan weet ik wat voor effect het heeft op je brein en lichaam. Daardoor weet ik nu ook dat mijn eigen ontwikkelde methode PRECIES dezelfde werking heeft. Wat inhoudt dat zelf-heling daadwerkelijk mogelijk is, ZONDER dat je daar een psychologe nodig hebt. 

EN ALS IK DAT KAN, KAN JIJ HET OOK!

Je hebt helemaal niks aan een slachtoffer rol. Laat de tranen of boosheid er even zijn, geef jezelf daarna een liefdevolle schop onder je kont en ga aan de slag. YOU GOT THIS!

Doordat ik steeds dichterbij mijn eigen kern kwam door het helen van alles wat daar nog omheen zat (trauma’s, negatieve overtuigingen, denkpatronen, familiepatronen, kindpijnen etc.) zag ik ook de wereld om mij heen veranderen.

Ik was als zzp’er van 2020 tot en met de zomer van 2022 werkzaam als online marketeer, social media beheerder en branding fotografe, maar naar mate ik dichterbij mijn authentieke kern kwam begon ik mij te beseffen waar mijn kracht eigenlijk lag. Ik wist ineens heel helder hoe ik het wilde! Na nog een laatste paar onzekerheden te hebben gecleaned besloot ik mijn bedrijf volledig om te gooien naar de huidige variant van The AuthenticLabel. Het was de beste keuze tot dusver, want waar mijn onderneming eerst stroef verliep omdat ik alles zo vreselijk forceerde (het paste uiteindelijk namelijk helemaal niet bij mij), ging het nu bijna als vanzelf. De eerste maanden van The AuthenticLabel zaten helemaal vol met klanten. En hoe? Door simpelweg te doen waar ik zelf het meest blij van werd; wat het dichtbij mijn authentieke ik lag. Ik had mijn identiteit helder, ik wist PRECIES wie ik was, wat mijn persoonlijke brand was en vertaalde dit door naar mijn onderneming. Dit sloeg uiteindelijk aan. Ik trok de perfecte klanten aan en heb nog nooit zoveel lol gehad in mijn werk als ondernemer.

Dit was het moment dat ik mij besefte: de kracht ligt hem niet in een sterke marketingstrategie of een goed uitgedacht bedrijfsplan. DEZE KRACHT LIGT BIJ JOU!

Begin bij jezelf. Ontdek wie je echt bent. Heel de stukken die je nog in de weg zitten en ga langzaam aan ervaren waar jouw kracht ligt. Vertaal dit door naar jouw business en marketing en je zult zien dat het vrijwel vanzelf gaat stromen.


JOUW IDEALE KLANT LIJKT TEN ALLE TIJDEN IN DE KERN OP JOU. GEBRUIK DUS JOUW AUTHENTIEKE POWER OM DIE JUISTE KLANT AAN TE SPREKEN. VANUIT DEZE PASSIE EN FLOW GAAT ONDERNEMEN ALS VANZELF. HET HOORT NIET MOEILIJK TE ZIJN! DAT IS IETS WAT WE ONS WIJS MAKEN. LAAT DAT LOS! 

C H A P T E R

03

Daar staat The AuthenticLabel voor

De ervaringen die ik de afgelopen 6 jaar heb mogen ondergaan en de enorme shifts die ik heb mogen ervaren in mijn persoonlijke leven, maar ook in mijn leven als marketeer en ondernemer hebben geleid tot de huidige vorm van The AuthenticLabel. Mijn grote wens is om jou net zo te mogen helpen en te mogen bevrijden van alles waarmee we ons nu nog saboteren. Dat wat je nu doormaakt; dat wat nu stroef verloopt; dat wat nu blokkeert kan JIJ verhelpen. You are the creator of your own life! Het is nu aan jou om dat te gaan inzien en daaraan te gaan werken. Misschien zelf en misschien met mijn hulp. Die keuze laat ik aan jou. Het lijkt mij in ieder geval geweldig om jou hierbij te mogen begeleiden.

LET’S CREATE THOSE AWESOME SHIFTS AND TRANSFORMATIONS!

Business coach voor authentieke vrouwelijke ondernemers | heling, persoonlijke groei, marketing en sales

Energiek, positief, betrokken, verbindend, spontaan en af en toe een kleine stuiterbal? YES, that is me!

Mijn naam is Annemarieke Schouwenaar. Leuk je te ontmoeten! Ik ben de founder van The AuthenticLabel en ben dol op alles wat met authenticiteit, zelfbewustzijn, ondernemerschap en marketing te maken heeft. Lekker veelzijdig hè? Dat vind ik ook!

Mijn grote droom is om de wereld een heel stuk vriendelijker te maken. Dat kan natuurlijk op veel vlakken, maar mijn verlangen ligt hem voornamelijk op de ondernemers- en marketingwereld.

Als voormalig micro-influencer, zelfhulp junkie, afgestudeerd marketeer en onderzoeker is The AuthenticLabel mijn ultieme happy place waar ik al mijn skills kan samenvoegen en kan delen met jou als mede zzp’er. Ik doe niks liever!

Na een lang persoonlijk ontwikkelingsproces van 7 jaar is mij een ding duidelijk geworden. We kunnen nog zo hard trekken aan onze buitenwereld, maar als onze innerlijke binnenwereld niet gebalanceerd is zal de buitenwereld dit ten alle tijden naar ons blijven weerspiegelen.

Dit werd bij mij bijvoorbeeld heel erg zichtbaar in mijn leven als ondernemer. Het had zogenaamd een leuk pleziertje moeten zijn, maar ik zat na een kleine 6 maanden toch echt in een burn-out, omdat ik mezelf aan alle kanten voorbij had gerend en totaal niet had geluisterd naar wat IK wilde. Ik deed waarvan ik dacht dat van mij verwacht werd.

 

Het niet naar mijn lichaam luisteren en vooral bezig zijn met de buitenwereld leverde mij niet alleen een burn-out op, maar ook nog eens een lege bankrekening. Al het werk was voor niks.

Althans… dat was wat ik toentertijd dacht. Stiekem zette de burn-out de wereld voor mij open naar een heel mooi persoonlijk proces waarin ik volledig ging kijken naar mijn mindset, intuïtie en zelfbewustzijn. Ik maakte toentertijd een afspraak met mezelf: DIT doen we nóóit meer!

Na jarenlange ontwikkelen, studeren, onderzoeken en ervaren is mij een ding heel erg duidelijk geworden: er is geen enkele vaste formule voor zzp’ers die ons geluk, succes en balans gaat opleveren.

We hebben daarin onze eigen weg te vinden. En laat dát nou precies hetgeen zijn wat mijn hart sneller laat kloppen. Je eigen weg vinden: er is niks fijners en authentieker dan dat! You’ll be working on you, FOR YOU! Met succes, rust en stabiliteit als gevolg.

Jij mag en kan ondernemen op basis van jouw eigen voorwaarden! Ik geef je daarin de richtlijnen die je kunt gebruiken om je weg naar de top te ontdekken.

Zet je schrap voor HUGE TRANSFORMATIONS! Dit is voor jou, want als ik het kan, kan jij het ook! Ben jij er klaar voor?

Give me something to listen to!

Ben je niet zo’n lezer, maar luister je liever? Mijn hele verhaal kan je in onderstaande Podcast luisteren.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabel