1-op-1 Mentorship

Samen toewerken naar onvoorwaardelijke authenticiteit en vrijheid voor jou als ondernemer. Wordt een kei in marketing, sales en ondernemerschap door zelfbewustzijn, heling en in verbinding te komen met je intuïtie.

Niveau: Iedereen is welkom! 
Belofte: Bevrijd ondernemen en marketing doen op jouw eigen voorwaarden.
Vereist: Open minded, doorzettingsvermogen, klaar voor HUGE transformaties

1-op-1 Mentorship

Samen toewerken naar onvoorwaardelijke authenticiteit en vrijheid voor jou als ondernemer. Wordt een kei in marketing, sales en ondernemerschap door zelfbewustzijn, heling en in verbinding te komen met je intuïtie.

Niveau: Iedereen is welkom! 
Belofte: Bevrijd ondernemen en marketing doen op jouw eigen voorwaarden.
Vereist: Open minded, doorzettingsvermogen, klaar voor HUGE transformaties

+7 jaar

ervaring met persoonlijke & intuïtieve ontwikkeling

+5 jaar

ervaring met het helen van trauma’s, blokkades en negatieve patronen

+3 jaar

ervaring met authentiek ondernemerschap

Herken jij een van de onderstaande scenario's?

01

Je ben al een tijdje ondernemer en gaat als een turbo. Je groeit de eerste jaren flink. Je hebt leuke klanten, verdient best wat geld en dan ineens… BAM! Je hapert en staat stil. Je voelt dat je groeit stagneert, dat je meer online zichtbaar zou moeten zijn, maar je weet niet hoe. Je voelt dat je jezelf, of een oude versie van jezelf je in de weg zit. Het maakt niet uit wat je doet, het gaat niet meer weg. De angsten nemen het over. Je doet van alles aan persoonlijke ontwikkeling, maar het lijkt maar niet te veranderen. Het lijkt wel alsof er geen weg voorwaarts meer is.

02

Je bent startend ondernemer en je gaat enthousiast beginnen met het toffe idee dat je hebt. Al na de eerste paar maanden merk je dat je flink aan het spartelen bent. Je doet van alles, maar klanten blijven uit. Je wordt onzeker over je marketing en doet er alles aan om maar online zichtbaar te zijn. Ten koste van jouw energie en tijd. Je voelt dat je jezelf hebt te ontwikkelen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Het plezier in ondernemerschap ebt langzaam weg en je verlangt naar de juiste handvatten die jou laten zien hoe je dit makkelijk en snel kunt herstellen.

Ben jij een van deze twee ondernemers? Top! Lees dan snel verder. Deze 1-op-1 Mentorship is voor jou!

Tijdens het 1-op-1 mentorship

Tijdens dit 1-op-1 mentorship gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Dit kan van alles zijn, maar ik zal je een aantal voorbeelden geven:

  • Ik wil bij mijn authentieke kern komen om vervolgens te kunnen ondernemen op mijn eigen voorwaarden.
  • Ik wil mijn huidige blokkades, triggers en trauma’s helen die mij nu belemmeren in mijn werk als ondernemer.
  • Ik stagneer momenteel in mijn groei door mijn eigen blokkades en wil die nu helen om verder te kunnen groeien.
  • Ik wil super goed worden in marketing en sales, maar dan wel op mijn eigen wijze.

Dit zijn voorbeelden van eerdere klanten. Uiteraard kan dit bij jou totaal anders zijn en dat is helemaal oké! Geef jouw vraagstuk zodra je mij contact over deze mentorhsip. Dan kan ik direct goed inschatten of ik jou daarbij kan helpen ja of nee.

Business coach voor authentieke vrouwelijke ondernemers | heling, persoonlijke groei, marketing en sales

Hoe ik werk

Ik ben opgeleid tot marketeer en MSc media communicatieadviseur en ben ervaringsexpert in authenticiteit, persoonlijke ontwikkeling en heling.  Ondanks dat ik vrij nuchter, rationeel en analyserend sta ingesteld, sta ik ook ontzettend open voor het spirituele: het energetische, de wet van aantrekking, het Zelf, intuïtie, het ego en ga zo maar door. Zonder het een kan het ander niet bestaan. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Dit is dus goed om te onthouden. Zodra je besluit in te stappen in mijn mentorship dan hoef je niet te verwachten dat ik je simpelweg de regels uitleg van een marketing- of communicatiestappenplan. Ik daag je juist uit om eerst dichtbij jezelf te komen om er vervolgens een passend, volledig authentiek plan bij te bedenken. Zoals ik al zei bestaat het ene niet zonder het andere. Zo bestaat een passend marketingplan ook niet zonder energetisch uitgelijnd en geheeld te zijn. Je kunt nog zo graag succes willen, maar als je gelooft dat dit NIET haalbaar voor je is, dan is dat wat zich zal manifesteren.

Als je met mij gaat samenwerken dan gaan we praktische marketing-, sales- en ondernemerschapstheorie samenvoegen met een stukje psychologie en spiritualiteit. Geen zorgen! Ik ga zeker geen rituelen met je uitvoeren (daar ben ik zelf ook niet van), ik benut nuttige kennis opgedaan tijdens mijn vele onderzoeken om blokkades te helen, zodat je door kunt! Dan is het letterlijk: the sky is the limit, want je laat je door niks en niemand meer tegenhouden. Ook niet door jezelf.

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales

Strippenkaarten

Vaak krijg je bij mentorships en coachingtrajecten een aantal vaste 1-op-1 momenten. Omdat ik geloof dat het verloop van een 1-op-1 traject ontzettend persoonlijk is bied ik geen vast pakket aan.

Bij The AuthenticLabel werk ik met een soort strippenkaarten. Elke strip staat voor een 1-op-1 mentorsessie. De meer strippen je afneemt, de goedkoper de sessies worden. Je kunt deze sessies naar eigen wens bij mij inplannen. Dit is bij dit soort sessies verstandiger omdat je soms ook tijd nodig hebt om bepaalde oefeningen uit te werken of bepaalde helingen even op hun plek te laten zakken.

De afgenomen strippenkaart is maximaal een jaar geldig. Daarna komt hij te vervallen en zijn de strippen niet meer in te ruilen voor een mentorsessie. Let er dus goed op dat je de strippen goed inzet.

Voor de strippen heb je keuze uit 3 verschillende strippenkaarten.

  • 1 sessie voor €75,- excl. btw
  • 5 strippen voor €350,- excl. 21% btw
  • 10 strippen voor €700,- excl. 21% btw
  • 15 strippen voor €1050,- excl. 21% btw

Nadat je een strippenkaart hebt aangevraagd plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en te achterhalen of de gekozen strippenkaart ook daadwerkelijk de beste keuze is.

Na het kennismakingsgesprek maken we de strippenkaart definitief en kunnen we aan de slag! Time to create some magic together!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voel je aan alles dat jij dit te doen hebt? Te gek! Ik ben zo waanzinnig blij voor je en ik wil je nu al bedanken voor je vertrouwen. Dit gaat zo bevrijdend zijn. Dat beloof ik je! We gaan een mega mooi proces tegemoet met elkaar. Ik kan niet wachten om samen te beginnen.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Kantoor: Hashtag Workmode Groningen

Copyrights 2023 © The AuthenticLabel