fbpx
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Intuition Approved

Meer informatie over dit online programma volgt binnenkort. Meld je aan via de onderstaande knop om op de hoogte te blijven van de lancering.

Have you ever wondered how your life would be if you simply followed your heart and did what felt right for you? YOUR TIME IS NOW!

Heb je het AUTHENTICITY Magazine gelezen en wil je als ondernemer een echte intuïtie master worden? Meld je dan aan voor het uitgebreide traject: INTUITION APPROVED.

In dit traject gaan we nog dieper in op alles wat je hier gelezen hebt. Je gaat zelf aan de slag met onlinetrainingen en opdrachten én daarnaast is er ook een optie voor een PRIVATE INTUTION APPROVED training waarbij je elke twee weken persoonlijke begeleiding van mij ontvangt. INTUITION APPROVED is vanaf 1 december 2023 te volgen. Dan starten ook de PRIVATES waarvoor er plek is voor 3 fantastische ondernemers. Meld je als eerste aan en claim als eerste die plek.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!