fbpx

Mini training over Intuïtie voor Authentieke ondernemers >>

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Jouw authentieke verhaal voelbaar, zichtbaar en uitvoerbaar

Authentiek Marketeer, Concept Creator, Tekstschrijver en Spreker

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Jouw authentieke verhaal voelbaar, zichtbaar en uitvoerbaar

Authentiek Marketeer, Concept Creator, Tekstschrijver en Spreker

Have you ever wondered how your life would be if you simply followed your heart and did what felt right for you? YOUR TIME IS NOW!

Ik help vrouwelijke ondernemers hun authentieke levensmissie te vinden en dit door te vertalen naar een sterk authentiek bedrijf.

Verlang jij naar een onderneming of een marketingplan die volledig aansluit op jouw wensen, verlangens en voorwaarden? Verlang jij naar een manier van (intuïtief) communiceren en ondernemen die volledig aansluit bij wie jij bent, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben jij hier op de juiste plek.

Start jouw jaar goed met de training:

Intuïtief jouw droombusiness manifesteren

Afgelopen oktober lanceerde ik de allereerste editie van het AUTHENTICITY Magazine. Na vele toffe reacties, werd ik gevraagd of ik hier eventueel een fysieke training bij kon maken, zodat we het magazine nog meer tot leven kunnen brengen.

EN DAT GAAT NU GEBEUREN! Op 27 januari 2024 is het zover en JIJ kunt erbij zijn!

In deze training ga ik jou persoonlijk op weg helpen naar een sterkere verbinding met je intuïtie en het van daaruit creëren en manifesteren van een succesvol bedrijf. Wat je precies gaat leren, wat je krijgt en wat de kosten zijn, ontdek je via de onderstaande knop.

droombusiness manifesteren met je intuïtie in 2024 | fysieke training | Leeuwarden | intuïtie expert | intuïtief business coach | authenticiteit | authentiek ondernemerschap

Welkom bij The AuthenticLabel

Mijn naam is Annemarieke

The AuthenticLabel is opgericht met de overtuiging dat ware verbinding en authenticiteit key elementen zijn in het creëren van een succesvolle onderneming.

Waar vele coaches en marketeers je motiveren om strategisch na te denken en vanuit je ratio met goede plannen te komen, nodig ik je juist uit om terug te gaan naar je feminiene kracht: je hart, je intuïtie. She knows what’s best!

Een succesvol bedrijf begint bij de juiste basis: dat ben jij. Daarom beginnen we binnenin. Vanuit daar vertalen we jouw wensen, verlangens en ideeën door naar passende authentieke business en/of marketing concepten die in lijn liggen met jouw voorwaarden.

Een compleet authentiek verhaal: van een branding, naar een website en passende marketingplannen.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Verbinden als ondernemer doe je op 3 manieren:

1.

De verbinding met jezelf, tussen hoofd en hart: intuïtie

2.

De verbinding tussen jou en je business: mindset.

3.

De verbinding tussen je business en jouw klant: intuïtie en theorie.

Een mini training in magazine vorm

AUTHENTICITY Magazine

Wil jij de verbinding tussen je hoofd en je hart herstellen en leren ondernemen in samenwerking met je intuïtie? Dan is deze mini training voor jou! In 72 pagina’s lever je alles over intuïtie. Je gaat aan de slag met oefeningen die de connectie met je intuïtie herstellen. Een mooi voordeel: deze oefeningen zorgen er direct voor dat de authentieke connectie met jezelf zich herstelt. Daarnaast leer je hoe het met jou communiceert, hoe jij met je intuïtie kunt communiceren en hoe je je intuïtie voor je laat werken; ook in je onderneming. 

Mijn aanbod

Ondernemen en alles wat daarbij komt kijken, is een waar feestje! Het hoort leuk te zijn en te voelen alsof het vanuit een flow ontstaat. Bijna moeiteloos! Voelt ondernemen momenteel nog niet zo voor jou? Bekijk dan eens mijn onderstaande aanbod. Ik weet zeker dat we met de juiste aanpak naar die flow toe kunnen werken.

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

Authentic Business Improvement

Een authentiek business concept die volledig aansluit bij jouw voorwaarden; dat is wat we hier gaan doen! Samen gaan we werken aan de drie Pilars van verbinding. Op deze wijze kan jouw authentieke verhaal ontstaan: zichtbaar, voelbaar en uitvoerbaar. Dit verhaal vertalen we door een compleet authentiek plaatje: van een branding, naar een website en passende authentieke marketingplannen, met maar een leidraad: jouw gevoel/intuïtie.

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

Authentiek Tekstschrijver

Bij het voelbaar en zichtbaar maken van jouw authentieke verhaal, zijn passende teksten die raken en verbinden van groot belang. Is schrijven niet jouw grootste kracht? Dan help ik je graag. Als tekstschrijver vertaal ik jouw authentieke verhaal naar verbindende woorden die feilloos aansluiten bij jou en jouw bedrijf.

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

Authentieke Marketing

Zit jij volledig met je handen in het haar en heb je geen idee meer hoe je jouw marketing en sales dichterbij jezelf kunt brengen én succesvol kunt maken? Dan is dit pakket voor jou! Ik stap als marketeer in jouw bedrijf en denk van voor tot eind met je mee. Ook help ik je, naar wens met de uitvoering van je marketing. Ontdek via onderstaande knop alle informatie en zie waarmee ik je zou kunnen ondersteunen.

Spreker over authenticiteit

Ik geloof in de ware kracht van authenticiteit en verbinding binnen marketing en ondernemerschap. Dit zijn twee elementen die kenmerkend zijn voor succesvol vrouwelijke leiderschap. Organiseer je een tof event waarbij je jouw vrouwelijke gasten graag meer zou willen leren over de kracht van authenticiteit, energie en ware verbinding in ondernemerschap en marketing? Dan ben ik in te huren als spreker. Let’s connect!

The AuthenticLabel helpt jou opnieuw verbinden: met jezelf, jouw bedrijf en jouw ideale klant.

The AuthenticPodcast

Voor echte female bosses

The AuthenticPodcast gaat dieper in op onderwerpen omtrent authentiek ondernemerschap, authentieke (online) marketing en persoonlijke ontwikkeling voor zzp’ers. Het begint ten alle tijden bij jou!

The AuthenticPodcast over authentiek ondernemerschap, authentieke marketing, authentiek verkopen en persoonlijke ontwikkeling voor zzp'ers
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!