De website over Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke groei voor de vrouwelijke zzp’er

Vraag de gratis QUICK HEALING visualisatie aan

We kennen het allemaal: gevoelens van angst, bang om niet goed genoeg te zijn, bang om het niet waard te zijn, onzekerheid, boosheid, verdriet, perfectionisme en ga zo maar door.

Alles wat belastend voelt is een vorm van blokkeren. Het legt een laagje over onze authentieke kern heen.

Of het nou een negatieve overtuiging is, een negatief gedachtepatroon of een blokkade die voortkomt uit een generatie voor jou aan…

Het blokkeert jouw flow; jouw energiestroom; het kunnen leven vanuit jouw volledige potentieel.

En de enige die daar iets aan kan doen ben JIJZELF.

Daar heb je geen psycholoog of coach voor nodig. Het enige wat je nodig hebt is een goede visualisatie die jou begeleidt in de heling van deze stukken.

Om jou hierbij te helpen heb ik een gratis visualisatie voor je op genomen. Deze kun je thuis beluisteren en zo vaak doen als je wilt. Op deze wijze haal je steeds meer laagjes van je authentieke kern af en kom je steeds dichterbij het bevrijdende gevoel.

Succes! Liefs, Annemarieke

Kindpijnen & familiepatronen
De grootste triggers die ons momenteel nog tot last zijn, zijn terug te koppelen aan kindpijnen (dus trauma’s opgedaan in je eerste 7 levensjaren) en aan familiepatronen (jij kunt trauma’s van 7-9 generaties terug met je mee dragen).

Omdat ik weet hoe cruciaal en bepalend deze triggers zijn, heb ik hiervoor 2 aparte, uitgebreide visualisaties voor opgenomen. Deze 2 diepgaande visualisaties koop je als pakket voor slechts €17,50 excl. 21% btw.

Identity Empowerment traject - Identity Building om vanuit jouw onvoorwaardelijke authentieke kern te gaan ondernemen. Maak van jouw identiteit een succesformule!

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden