fbpx

Join the authentic business club – waar authenticiteit en ondernemerschap samenkomt

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

De wereld als jouw spiegel

Inhoudsopgave

De wereld als jouw spiegel

Inhoudsopgave

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales | Mindset, zelfbewustzijn, kindpijn heling, inner Child heling

Is het je ooit opgevallen dat de wereld met je mee verandert zodra jij een bepaalde keuze maakt?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik dat de buitenwereld functioneert als spiegel van jouw innerlijke wereld. Dat betekent: hetgeen waar jij van binnen mee struggelt of van overtuigt bent wordt opgepikt en extra benadrukt door de buitenwereld.

Voel jij je dus zelfverzekerd, dan zul je zien dat mensen dit naar je terug spiegelen door je complimenten te geven of ineens met je te willen samenwerken. Andersom geldt dat natuurlijk net zo: als je je onzeker voelt of jezelf niks waard vindt dan krijg je dit terug van de buitenwereld. Mensen maken sneller misbruik van jou of vertellen jou als zzp’er dat je met je €25,- per uur nog steeds te duur bent (uhh sorry? 🫨).

Uiteraard is ons brein tot heel veel in staat. Zo is ons onderbewuste brein in staat om iemands lichaamshouding tot in het kleinste detail af te lezen waardoor we bijv. sneller kunnen constateren dat iemand onzeker is of verkeerde intenties heeft, maar dat is niet altijd het geval.

There is more! En vooral dit onderdeel vind ik waanzinnig!

Met mijn spirituele interesse heb ik altijd al gelooft in energie en dat je dit als mensen van elkaar kunt voelen/aflezen. Echt bewijzen kon ik dit nooit, maar dat ik zelf een hele hoop aanvoelde en dit ook vrijwel altijd juist bleek te zijn wist ik wel zeker.

Intussen is door neurowetenschappers aangetoond dat deze energetische uitwisseling DAADWERKELIJK plaatsvindt en wel via de pijnappelklier in de hersenen. Hoe vet is dat?!

Wij verzenden van mens tot mens frequenties die omgezet kunnen worden in een gevoel, een ingeving of een bepaalde emotie. Stuur je dus een bepaalde frequentie uit van onzekerheid, angst of minderwaardigheid, dan pakt iemand dat op en zal dit naar jou spiegelen door iets te zeggen of te doen dat dit gevoel extra benadrukt. Dat doet diegene uiteraard niet expres. Dit gaat geheel onbewust.

Daarom is wijzen met het vingertje naar een ander ook zo gevaarlijk. Waarom? Omdat je in jouw diepste kern zélf degene bent die hier iets mee mag doen. Vooral als het je raakt. De persoon aan de andere kant doet niks anders dan dit simpelweg aan jou spiegelen. Het is dan ook aan jou om dit verder op te pakken.

Als je weet dat mensen jouw onzekerheden, blokkades, overtuigingen en andere negatieve denkpatronen naar jou spiegelen, dan weet je ook dat je daar iets mee kunt doen.

Eigenlijk word het je super makkelijk gemaakt! Je hoeft niet te gaan zoeken naar de innerlijke struggles, het antwoord wordt je al voorgeschoteld.

Kijk simpelweg naar het “negatieve” gevoel of de emotie die je voelt zodra iemand iets doet. Word je boos, gefrustreerd, verdrietig, angstig, jaloers of ervaar je schaamte? Dan is dít de trigger die de spiegel naar boven haalt.

Deze trigger kun je helen door de Mirror Exercise. Een super simpele oefening die ik met je deel in # 71 van The AuthenticPodcast.

Doe de oefening, heel de trigger en vervang het door een positieve overtuiging. Doe je dit goed, dan zal je de wereld om je heen in positieve zin zien veranderen en dat gevoel… dat is simpelweg waanzinnig!

Dat gun ik jou. Succes! 💚

P.s. Als je hier hulp bij wilt, dan kan dat uiteraard! Neem dan even contact met mij op. Ik help je graag.

Geschreven door:

Inhoudsopgave

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales | Mindset, zelfbewustzijn, kindpijn heling, inner Child heling

Ontdek meer artikelen

Ontdek meer artikelen

Heel jouw liefdesleven | Manifesteer ware liefde | Zo ontvang je liefde | Echte liefde zit van binnen | Innerlijk kind heling | waarom heb ik nog geen liefde? | Waar blijft de liefde?

Heel jouw liefdesleven

Liefde, het is een van de meest zwaarbeladen onderwerpen. We verlangen er allemaal naar, maar het daadwerkelijk vinden en ervaren van deze liefde is van een totaal ander niveau. We

Lees verder »
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Copyrights 2024 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!