De wereld als jouw spiegel

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales | Mindset, zelfbewustzijn, kindpijn heling, inner Child heling

De wereld als jouw spiegel

Have you ever wondered how your life would be if you simply followed your heart and did what felt right for you? YOUR TIME IS NOW!

Geschreven door:

Annemarieke Schouwenaar

Annemarieke Schouwenaar

The AuthenticLabel

Samenwerken?

Is het je ooit opgevallen dat de wereld met je mee verandert zodra jij een bepaalde keuze maakt?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik dat de buitenwereld functioneert als spiegel van jouw innerlijke wereld. Dat betekent: hetgeen waar jij van binnen mee struggelt of van overtuigt bent wordt opgepikt en extra benadrukt door de buitenwereld.

Voel jij je dus zelfverzekerd, dan zul je zien dat mensen dit naar je terug spiegelen door je complimenten te geven of ineens met je te willen samenwerken. Andersom geldt dat natuurlijk net zo: als je je onzeker voelt of jezelf niks waard vindt dan krijg je dit terug van de buitenwereld. Mensen maken sneller misbruik van jou of vertellen jou als zzp’er dat je met je €25,- per uur nog steeds te duur bent (uhh sorry? 🫨).

Uiteraard is ons brein tot heel veel in staat. Zo is ons onderbewuste brein in staat om iemands lichaamshouding tot in het kleinste detail af te lezen waardoor we bijv. sneller kunnen constateren dat iemand onzeker is of verkeerde intenties heeft, maar dat is niet altijd het geval.

There is more! En vooral dit onderdeel vind ik waanzinnig!

Met mijn spirituele interesse heb ik altijd al gelooft in energie en dat je dit als mensen van elkaar kunt voelen/aflezen. Echt bewijzen kon ik dit nooit, maar dat ik zelf een hele hoop aanvoelde en dit ook vrijwel altijd juist bleek te zijn wist ik wel zeker.

Intussen is door neurowetenschappers aangetoond dat deze energetische uitwisseling DAADWERKELIJK plaatsvindt en wel via de pijnappelklier in de hersenen. Hoe vet is dat?!

Wij verzenden van mens tot mens frequenties die omgezet kunnen worden in een gevoel, een ingeving of een bepaalde emotie. Stuur je dus een bepaalde frequentie uit van onzekerheid, angst of minderwaardigheid, dan pakt iemand dat op en zal dit naar jou spiegelen door iets te zeggen of te doen dat dit gevoel extra benadrukt. Dat doet diegene uiteraard niet expres. Dit gaat geheel onbewust.

Daarom is wijzen met het vingertje naar een ander ook zo gevaarlijk. Waarom? Omdat je in jouw diepste kern zélf degene bent die hier iets mee mag doen. Vooral als het je raakt. De persoon aan de andere kant doet niks anders dan dit simpelweg aan jou spiegelen. Het is dan ook aan jou om dit verder op te pakken.

Als je weet dat mensen jouw onzekerheden, blokkades, overtuigingen en andere negatieve denkpatronen naar jou spiegelen, dan weet je ook dat je daar iets mee kunt doen.

Eigenlijk word het je super makkelijk gemaakt! Je hoeft niet te gaan zoeken naar de innerlijke struggles, het antwoord wordt je al voorgeschoteld.

Kijk simpelweg naar het “negatieve” gevoel of de emotie die je voelt zodra iemand iets doet. Word je boos, gefrustreerd, verdrietig, angstig, jaloers of ervaar je schaamte? Dan is dít de trigger die de spiegel naar boven haalt.

Deze trigger kun je helen door de Mirror Exercise. Een super simpele oefening die ik met je deel in # 71 van The AuthenticPodcast.

Doe de oefening, heel de trigger en vervang het door een positieve overtuiging. Doe je dit goed, dan zal je de wereld om je heen in positieve zin zien veranderen en dat gevoel… dat is simpelweg waanzinnig!

Dat gun ik jou. Succes! 💚

P.s. Als je hier hulp bij wilt, dan kan dat uiteraard! Neem dan even contact met mij op. Ik help je graag.

Inhoudsopgave

intuïtief business coach voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen op jouw voorwaarden | intuïtief ondernemen | Intuïtief marketing en sales | Mindset, zelfbewustzijn, kindpijn heling, inner Child heling

Wat je misschien ook tof vindt

Authentieke academie voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen, marketing en sales op jouw voorwaarden

Gratis weggevers zonder mailfunnel

Een gratis weggever zonder mailfunnel. “Whaaat?! Kan dat überhaupt?” hoor ik je denken. Jazeker kan dit! In de afgelopen weken lanceerde ik mijn gratis E-Magazine “HOW TO: Persoonlijke ontwikkeling voor authentieke zzp’ers” en de “Authentic Business Checklist”. Ik deed dit ZONDER er een mailfunnel of ook maar iets van een software aan te koppelen. Waarom ik dit deed en wat mijn achterliggende gedachte is vertel ik je in deze blog.

Lees verder »
Identity Empowerment traject - Identity Building om vanuit jouw onvoorwaardelijke authentieke kern te gaan ondernemen. Maak van jouw identiteit een succesformule!

Hoe identiteit jouw kansen op succes bepaalt

“Hoe een identiteit jouw kansen op succes bepaalt”, het klinkt wel vrij heftig hè? Zou het echt kunnen zijn dat jouw kansen in het leven afhangen van jouw eigen identiteit? Want als dat zo zou zijn dan betekent dat ook dat JIJ daar dus iets aan kan doen en hoe fijn is dat? Zal ik je direct maar uit je leiden verlossen? Het antwoord hierop is JA! Ik ga het je uitleggen.

Lees verder »

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden

Copyrights 2023 © The AuthenticLabel