Van denken naar voelen: een succes strategie!

Van denken naar voelen als succes strategie voor zzp'ers | authentiek ondernemerschap | ondernemen op gevoel en intuïtie

Van denken naar voelen: een succes strategie!

Have you ever wondered how your life would be if you simply followed your heart and did what felt right for you? YOUR TIME IS NOW!

Geschreven door:

Annemarieke Schouwenaar

Annemarieke Schouwenaar

The AuthenticLabel

Samenwerken?

Overwhelmed zijn als ondernemer; it happens to all of us. Zo ook bij mij.

Toen ik net begon als ondernemer ging ik zo all in dat ik mezelf na een kleine 6 maanden al richting een burn-out werkte. Er kwam heel veel bij kijken. In plaats van dat verstandig en mindful op te pakken vloog ik over al mijn grenzen heen en werkte ik van ‘s ochtendsvroeg tot ‘s avonds laat om het de volgende dag precies weer zo te doen.

Het was dus ook niet zo gek dat mijn lichaam alles na 6 maanden volledig on hold zette… Ik had opnieuw terug te komen bij mezelf.

Ik zeg altijd: dingen gebeuren niet voor niks. Het is altijd ergens goed voor en je kunt er altijd iets uithalen. Uiteindelijk brengen dit soort “down” moments je verder voorwaarts.

Zo ook in mijn business.

Gemaakte fouten als ondernemer

Ik deed namelijk alles wat ik niet was:

Dit moment waarin ik rockbottom zat had ik heel hard nodig om wakker te worden. Ik besefte mij al snel dat wat ik deed niet de manier was om succesvol te worden als ondernemer.

1. Ik had een business opgezet die aansloot bij wat ik dacht dat de wereld van mij verwachte. Ik deed waarvoor ik gestudeerd had: ik was marketeer en beheerde social media voor bedrijven. Het paste totaal niet bij wie ik was en waar mijn daadwerkelijke interesses lagen.

2. Ik volgde de strategieën van een ander. Ik keek wat een succesvolle ondernemer deed en ging dat vervolgens na doen. Dat het averechts werkte was één ding dat zeker was.

3. Ik was actief op social media platformen waar ik eigenlijk helemaal niks bij voelde. Het koste mij dus ook ontzettend veel moeite om geïnspireerde content te schrijven. Ik deed alles vanuit een push energie: een geforceerde energie wat eigenlijk alle creativiteit blokkeert en wat een ontzettende afstoot reactie teweeg brengt bij jouw potentiële klant.

4. Mijn bedrijf en mijn klanten stonden op 1. Ikzelf kwam ergens onderaan het lijstje.

Het was duidelijk: things needed to change!

Voelen, loslaten en vertrouwen als basis

De burn-out was de start van mijn leven als authentiek ondernemer. Ik ging het helemaal anders doen, namelijk een bedrijf runnen op basis van mijn eigen voorwaarden: echt authentiek dus.

In plaats van trekken aan mijn onderneming stapte ik in het vertrouwen en liet ik de controle los. Ik begon te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Deze vrouwelijke kwaliteiten werden voor mij leidend. Mijn rationele brein kwam daarbij op de tweede plaats te staan. Ik deed alleen nog wat goed voelde, waar ik enthousiast van werd en waar ik op aan ging. Ook alle meningen van anderen liet ik los. I did it my way, of je dat nou leuk vond of niet.

En dat… Wauwww, dat zette waanzinnig mooie deuren open. Ik begon te groeien, kreeg klanten die bij mij pasten en ik voelde me beter dan ooit te voren! WAAROM HAD NIEMAND MIJ DIT EERDER VERTELT?

Het werd mijn missie om dit te gaan mentoren, te gaan delen en vele malen groter te maken om zoveel mogelijk vrouwelijke zzp’ers (en wie weet ook mannen) zich bewust te laten worden van de immense kracht van hun vrouwelijke kwaliteiten (YES, you got them too, honey!).

It’s time to open up, let go of any fears and embrace that power that is hidden inside of you.

Are you ready for take off? 😏

Inhoudsopgave

Van denken naar voelen als succes strategie voor zzp'ers | authentiek ondernemerschap | ondernemen op gevoel en intuïtie

Wat je misschien ook tof vindt

Authentieke academie voor vrouwelijke zzp'ers | ondernemen, marketing en sales op jouw voorwaarden

Gratis weggevers zonder mailfunnel

Een gratis weggever zonder mailfunnel. “Whaaat?! Kan dat überhaupt?” hoor ik je denken. Jazeker kan dit! In de afgelopen weken lanceerde ik mijn gratis E-Magazine “HOW TO: Persoonlijke ontwikkeling voor authentieke zzp’ers” en de “Authentic Business Checklist”. Ik deed dit ZONDER er een mailfunnel of ook maar iets van een software aan te koppelen. Waarom ik dit deed en wat mijn achterliggende gedachte is vertel ik je in deze blog.

Lees verder »
Identity Empowerment traject - Identity Building om vanuit jouw onvoorwaardelijke authentieke kern te gaan ondernemen. Maak van jouw identiteit een succesformule!

Hoe identiteit jouw kansen op succes bepaalt

“Hoe een identiteit jouw kansen op succes bepaalt”, het klinkt wel vrij heftig hè? Zou het echt kunnen zijn dat jouw kansen in het leven afhangen van jouw eigen identiteit? Want als dat zo zou zijn dan betekent dat ook dat JIJ daar dus iets aan kan doen en hoe fijn is dat? Zal ik je direct maar uit je leiden verlossen? Het antwoord hierop is JA! Ik ga het je uitleggen.

Lees verder »

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden

Copyrights 2023 © The AuthenticLabel