The AuthenticLabel voor authentieke online marketing volledig passend bij jou en jouw bedrijf

Authentiek Webdesign

Voor een website die volledig in lijn ligt met jou en jouw business, zodat je van daaruit die echte connectie aan kunt gaan met jouw ideale klant.

The AuthenticLabel - Authentiek Webdesign voor een website die volledig in lijn ligt met jou!

The AuthenticLabel, voor al jouw

Authentieke Webdesign Issues

Ben je nodig toe aan een nieuwe website die volledig aansluit bij jou als persoon EN volledig in lijn ligt met jouw business? Heb je al een shitload aan geld uitgegeven aan Wix, WordPress.com of andere fijne website Builders die je van alles beloven, maar niks waar maken? Time to make some changes! Dat kan veel makkelijker en (in the end) goedkoper!

The AuthenticLabel helpt jou graag bij het authentieker maken van jouw business en creëert voor jou een website die VOLLEDIG past bij JOU! Authenticiteit begint bij de kern en die kern wordt gevormd door jouw passie, jouw liefde en jouw enthousiasme voor JOUW business. Ready

“The AuthenticLabel heeft mij geholpen bij het vernieuwen en optimaliseren van mijn website en webshop. Hier ben ik heel erg blij mee. Ziet er echt super uit! Ik zou The AuthenticLabel zeker aanraden aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een enthousiaste meedenker en aanpakker op het gebied van authentieke online marketing.”

Marjolein Kuipers
De Opfleurist

Een authentieke website die volledig in lijn ligt

met jou, jouw business en jouw ideale klant

Ik maak voor jou een volledige WordPress op maat die volledig in lijn ligt met JOUW wensen en verlangens. I don’t play games: ik houd van recht toe, recht aan; weten waar je aan toe bent voor zowel jezelf als ondernemer, maar ook voor jouw ideale klant die jouw website bezoekt. Echte authenticiteit dus! 

Ik doe veel op gevoel en combineer dat met mijn online marketing kennis. Ik zal mij dus ook volledig inleven in jouw business, gooi dat in een blender samen met mijn marketing en SEO kennis en maak daarvan een prachtige website. Iets die nog jarenlang als jouw visitekaartje met je meegaat.

Voor...

de authentieke vrouwelijk ondernemer die

Let's talk about INVESTMENT

Een authentieke prijs voor een authentieke website

Een authentieke, aansprekende website hoort natuurlijk volledig in lijn te liggen met JOU en JOUW business. Daarom zorg ik er bij het bouwen van een website altijd voor dat jouw huisstijl daar perfect in terugkomt. 

Voor het bouwen van een website gebruik ik altijd WordPress, Elementor Pro en hosting Antagonist. Om de basis goed neer te zetten voor jouw website, zal ik je altijd vragen om SLIM pakket van Antagonist aan te schaffen en daarbij direct jouw domeinnaam te koppelen aan dat account. Deze kosten liggen samengenomen zo rond de €73,00 excl. 21% btw. Daarnaast raad ik je sterk aan Elementor Pro aan te schaffen. Deze kost circa €49,00 excl. 21% btw. 

Klaar? AMAZING! Nu kan het bouwen beginnen. Voor een website van 7 pagina’s vraag ik een prijs van € 1650,- excl. 21% btw. Wat je daar allemaal voor krijgt, lees je verderop.

Je kunt je website natuurlijk altijd aanvullen. Dan komt er een meerprijs bij. Neem voor de specifieke prijs contact met mij op. De prijs is afhankelijk van de wensen.

What's included?

Dit is wat je voor een standaard website kunt verwachten

“The AuthenticLabel heeft voor Studio.bodyprint een nieuwe website met standaard webshop gebouwd. Daarnaast onderhoudt Annemarieke de website nog steeds en kan ik bij haar terecht als we een aanpassingen zouden willen zien op de website. Ik heb die samenwerking tot dusver als ontzettend fijn ervaren. Annemarieke is meedenkend en de korte lijntjes maken de samenwerking ontzettend prettig, efficiënt en duidelijk. Ik zou The AuthenticLabel zeker nog een keer benaderen voor een samenwerking en kan haar ook echt aanraden aan andere ondernemers die opzoek zijn naar hulp bij hun authentieke online marketing.”

Laura Assink
Studio.bodyprint

Ondernemen vanuit gevoel en passie - Authentieke online marketing

Copyrights 2022 © The AuthenticLabel

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden