fbpx
Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Authentieke Marketing

Zit jij helemaal met je handen in het haar. Loop je vast in je marketing en weet je niet hoe nu verder? Dan ben je op de juiste plek! Je kunt mij inhuren als jouw authentieke marketeer waarin ik je help om je marketing weer back on track te krijgen.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Authentieke Marketing

Zit jij helemaal met je handen in het haar. Loop je vast in je marketing en weet je niet hoe nu verder? Dan ben je op de juiste plek! Je kunt mij inhuren als jouw authentieke marketeer waarin ik je help om je marketing weer back on track te krijgen.

Iedereen kan ondernemen,

marketing doen en verkopen. Jij dus ook. Als je het maar voldoende dichtbij jezelf zoekt en het neerzet vanuit een krachtige mindset. Vanuit daar gaat alles praktisch als vanzelf.

– The AuthenticLabel

Herken je dat gevoel?

Je ziet iedereen om je heen stappen maken in hun business. Ze zijn sterk in communiceren, lanceren allemaal toffe dingen en ontvangen de een na de andere klant. Dit wil jij ook, maar je weet van gekkigheid niet waar je moet beginnen. Je wilt niet doen wat iedereen altijd gedaan heeft; je gelooft niet in een one-size-fits-all verhaal; jij gelooft in je eigen kracht en wil daar een communicatie en/of marketing manier bij vinden die volledig passend is voor jou EN WERKT! Je weet alleen nog niet hoe. Daarvoor ben je hier op het juiste adres.

Mijn marketing aanbod

Jouw authentieke marketeer

Als authentiek marketeer stap ik samen met jou in jouw bedrijf en denk ik van voor tot eind met je mee. We benaderen marketing vanuit het energetische en intuïtief perspectief en kijken hoe we het zo passend mogelijk kunnen maken. Daarna pakken we mijn theoretische kennis van marketing erbij en gaan we kijken hoe we de theorie kunnen laten aansluiten bij jouw wensen en verlangens. Vervolgens kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met mij als authentiek marketing mentor naast je óf ik help je naar wens met de uitvoering van je marketing.

Let op! Ik beheer geen social media, omdat daar JUIST de kracht ligt van authentiek verbinden. Dit blijft jouw verantwoordelijkheid. Ik denk hierin met je mee, help je waar mogelijk, maar je doet de uitvoering van de socials zelf. Uiteraard ga ik ervoor zorgen dat je dit geweldig gaat vinden! Want zoals eerder gezegd: er zijn geen moetjes. 😉 

Alles voor het beste resultaat!

KOSTEN:

Dit pakket gaat vanaf 3 uur per week. Tarief: €65,- excl. 21% btw

Mocht je hulp willen ontvangen bij meerdere marketingstukken, dan creëer ik na ons kennismakingsgesprek een pakket op basis van je wensen. Zo heb je helemaal duidelijk wat je qua kosten kunt verwachten.

Wat ik voor je kan betekenen als

Authentieke marketeer

Als authentiek marketeer kan ik je bij de volgende marketing stukken ondersteunen:

– WordPress website bouwen in Divi of Elementor;
– Meedenken in visuele content of offline marketing, zoals flyers, magazines en ander materiaal;
– Schrijven van blogs, e-books, website teksten en/of mailings;
– Meedenken in het opzetten en neerzetten van je social media (LET OP: uitvoering qua posten en community building blijft bij jou).

Uiteraard alles op AUTHENTIEKE wijze! We doen niks wat tegen jouw gevoel in gaat. Vanuit de juiste mindset en energie kun je ZOVEEL doen en daar ga ik je bij helpen!

What they say

Mara Geverink
Mara Geverink
@maralaurensophie
Lees verder
In jezelf investeren kan enorm kwetsbaar zijn, maar het levert je zoveel op. Ik heb met Annemarieke veel gesprekken gehad over zowel mijn persoonlijke struggles als die van mijn onderneming. Wat ik geleerd heb, is dat deze struggles met elkaar verbonden zijn. Als zzp’er ben je namelijk je bedrijf en natuurlijk kun je enkele dingen gescheiden houden van je privéleven, maar je eigen mindset en persoonlijke groei zegt alles over hoe het met je onderneming gaat. Ik heb dit niet alleen van Annemarieke geleerd, maar ook zelf mogen ervaren. Als je zelf achter je merk, aanbod en kennis staat krijg je echt letterlijk meer opdrachten binnen. Je potentiële klanten zien dit en gaan hier op aanstaan. Maar hoe je achter je merk, aanbod en kennis kunt staan moet je bij Annemarieke zijn. Ze is hier de deskundige in en een enorm fijn persoon waarbij je je kwetsbaar op durft te stellen waardoor je niet alleen alles uit je business kunt halen, maar vooral uit jezelf! En geloof me dat is goud waard voor de rest van je leven. Waar wacht je nog op?
Lieske de Jong
Lieske de Jong
@peachydaysconceptstore
Lees verder
Soms loop je gewoon even vast met je bedrijf (en jezelf) en weet je niet waar dat precies aan ligt... Samen met Annemarieke ben ik op zoek gegaan naar de kern van het "probleem". Annemarieke legde al vrij snel de vinger op de zere plek. Samen kwamen we tot mooie inzichten. Annemarieke straalt een bijzondere combinatie uit van rust en passie voor haar werk. Dit gaf mij al heel snel een vertrouwd gevoel. Door de mentoringsessie kreeg ik naast nieuwe inzichten; niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn marketing. Echte praktische punten waar ik mee verder kon. Annemarieke is een aanrader!
Marjolein Kuipers
Marjolein Kuipers@de.opfleurist
Lees verder
Annemarieke heeft mij geholpen bij het vernieuwen en optimaliseren van mijn website, webshop en socials. Annemarieke denkt heel fijn mee en stemt haar werk goed af op de wensen.Ik wilde bijvoorbeeld graag wat begeleiding en ideeën wat betreft mijn social media, hierin geeft ze hele goede tips en tricks. De bouw van mijn website en webshop heb ik grotendeels aan haar overgelaten, en hier ben ik heel erg blij mee. Ziet er echt super uit! Ze luistert goed naar de feedback en pakt dit snel en doelgericht op. De communicatie met Annemarieke gaat heel natuurlijk, ze reageert altijd snel en is goed bereikbaar. Dit kan ik erg waarderen. Nu de website en webshop af zijn helpt Annemarieke mij nog met het ondersteunen van de socials, maar komt ook met nieuwe ideeën zoals blogs. Ik vind het heel fijn om iemand te hebben die ik altijd kan aanspreken en kan helpen in elke gewenste mate. Ik zou Annemarieke zeker aanraden aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een enthousiaste meedenker en aanpakker op het gebied van authentieke online marketing.
Laura Assink
Laura Assink
@studio.bodyprint
Lees verder
The AuthenticLabel heeft voor mijn bedrijf Studio.Bodyprint een website gebouwd en onderhoudt deze website nog regelmatig. Ik vond het heel fijn werken met Annemarieke. Het contact verliep heel erg goed. Annemarieke reageert snel en is meedenkend. Dat waardeer ik enorm. Na een eerste gesprek waarin ik al mijn wensen kon delen, had ze een ontwerp gemaakt voor de website en daarbij had ze het eigenlijk direct bij het juiste eind. Het was vrijwel geen feedback meer nodig. Ik zou Annemarieke zeker weer benaderen voor een samenwerking. Ik kan The AuthenticLabel zeker aanraden!
Vorige
Volgende

Afgeronde website projecten

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voel je aan alles dat jij dit te doen hebt? Te gek! Ik ben zo waanzinnig blij voor je en ik wil je nu al bedanken voor je vertrouwen. Dit gaat zo bevrijdend zijn. Dat beloof ik je! We gaan een mega mooi proces tegemoet met elkaar. Ik kan niet wachten om samen te beginnen.

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema

GET THE AUTHENTIC MAIL

Wil je maandelijks authentieke inspiratie in je inbox en meer leren over authentiek en energetisch ondernemen? Meld je dan aan voor The AuthenticMail. Hierin deel ik GRATIS meer diepgaande kennis, tips, tricks, informatie, insights en kortingen met je. Er komen toffe dingen aan, dus stay tuned!