fbpx

Mini training over Intuïtie voor Authentieke ondernemers >>

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succes! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Authentiek Business Traject

Dit is hét traject voor de vrouwelijke ondernemer die verlangt naar een intuïtief bedrijf op basis van haar voorwaarden. Kom in verbinding met jezelf, creëer de juiste succes mindset en run moeiteloos vanuit flow en fun jouw onderneming.

Authentiek Business Traject

Dit is hét traject voor de vrouwelijke ondernemer die verlangt naar een intuïtief bedrijf op basis van haar voorwaarden. Kom in verbinding met jezelf, creëer de juiste succes mindset en run moeiteloos vanuit flow en fun jouw onderneming.

Zonder het één kan het andere niet bestaan

Jij BENT je business en je business is jou: jullie zijn één.

– The AuthenticLabel

Vele ondernemers zien zichzelf en hun bedrijf als twee aparte onderdelen die volledig losstaan van elkaar. Echter, in de werkelijkheid zijn jullie direct met elkaar verbonden. Zonder het één kan het andere niet bestaan.

Jij BENT je business en je business is jou: jullie zijn één.

In coaching trajecten wordt hier nog veel te vaak niet naar gekeken. We houden het praktisch, bekijken welke rationele stappen we kunnen zetten om eindelijk die groei door te maken of de volgende 10k aan omzet binnen te slepen en duiken volledig in onze doelgroep om die nog beter te doorgronden.

STOP!

Dit is precies waarom vele ondernemers in een burn-out terechtkomen, zich ellendig voelen of na een tijdje volledig zijn opgebrand: je bent op deze wijze maar met één ding bezig en dat is de antwoorden constant buiten jezelf zoeken. Dat ga je even volhouden, maar dat is lichamelijk en energetisch op de lange termijn niet vol te houden.

In plaats van steeds buiten ons te zoeken, is het noodzaak om naar binnen te gaan; daar waar jouw magie en jouw energie zich bevindt. Dat gaan we in dit traject doen. We gaan terug naar binnen, terug naar de basis; terug naar de ware authentieke JIJ!

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

Albert Einstein zei lang geleden het volgende:

“The intuitive mind is a sacret gift, and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.”

En dit is nog altijd het geval. We zijn zo gefocust op het rationele verstand, dat we onszelf compleet verliezen en niet meer focussen op dat wat écht belangrijk is en zorgt voor die lange termijn stabiliteit en groei in je business.

En dat ben JIJ!

Oude kindpijnen, familiepatronen en mindset

het effect ervan op jouw bedrijf

9 van de 10 keer is het probleem dat is ontstaan in jouw onderneming terug te brengen naar wat er binnen in jou gebeurt. Wetenschappelijk onderzoek heeft intussen aangetoond dat alles bestaat uit energie, dus ook de tafel waar ik nu aan werk en de AirPods die nu mijn favoriete nummers afspelen. Alles heeft een energetische trilling en daarmee een bepaalde frequentie. Zo ook de blokkades en de tekort gedachtes die jij nog meedraagt door kindpijnen, familiepatronen en trauma’s.

Zoals het woord “blokkade” al zegt, zorgt alles dat een negatieve lading heeft, zoals de trauma’s en negatieve gedachtes, ervoor dat de energetisch flow in je lichaam blokkeert. De meer negatieve, zware ladingen je met je meedraagt, de groter de blokkade zal zijn en de meer obstakels je tegen gaat komen in je werk en persoonlijke leven.

Daar moeten we dus mee aan de slag!

En dat gaan we doen in het Authentiek Business Traject. Lees snel verder om te ontdekken wat je kunt verwachten.

Verbinden als ondernemer doe je op 3 manieren:

In dit traject kijken we naar alle drie de onderstaande delen:

1.

De verbinding met jezelf, tussen hoofd en hart: intuïtie

2.

De verbinding tussen jou en je business: mindset.

3.

De verbinding tussen je business en jouw klant: intuïtie en theorie.

Wat gaan we doen?

In dit traject staat niet jouw business, maar jijzelf als ondernemer centraal! Nee, geen zorgen! We gaan uiteraard ook écht naar jouw business kijken, maar waar het startpunt bij vele trajecten bij jouw ondernemingligt, is het startpunt in dit traject de ondernemer oftewel, de master mind achter jouw mooie bedrijf!

Het traject is opgedeeld in de drie bovenstaande delen:

Marketing voor ondernemers, intuïtieve marketing voor ondernemers, marketing coach, marketing hulp, marketing bureau, authentieke marketing, authentieke marketing hulp, begeleiding in marketing

1. De verbinding met jezelf: jouw authentieke verhaal

We brengen jou als ondernemer terug bij jouw authentieke verhaal. Dit onderdeel is echt een persoonlijk ontwikkelingsstuk. We kijken naar wat jouw authentieke verhaal nog blokkeert. Door jou daarvan te bevrijden komt alles weer in een lijn te staan met elkaar. Alles gaat weer stromen en duidelijkheid komt naar boven. Daarnaast zorgen we ervoor dat je mindset klopt, dat je verbonden bent met je intuïtie en jouw diepste verlangens duidelijk zijn. Dat zijn de pareltjes! Daar zit de sleutel naar jouw succes.

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

2. De verbinding tussen jou en je business: jouw verhaal vertaald naar een sterk concept

We gaan jouw authentieke verhaal die duidelijk naar voren is gekomen in deel 1 nu doorvertalen naar een sterk authentiek business concept. We bouwen je bedrijf opnieuw op in volledig alignment. Op deze wijze zetten we ook de energie en daarmee de Wet van Aantrekking voor je aan het werk. Alles raakt in een flow, waardoor een succesvolle onderneming praktisch een gegeven is. Watch and learn!

Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit

3. De verbinding tussen jou en jouw droomklant: jouw verhaal vertaald naar een authentiek marketingplan.

Alles is energie, dus ook jouw manier van communiceren. We gaan vanuit jouw kracht een passend authentiek marketingplan opzetten die vóór jouw werkt en niet andersom. We combineren jouw intuïtie en voorwaarden met mijn marketing en sales kennis. Op deze wijze laten we ook hier de energie voor jou werken, want ja: de energie en het gevoel dat jij in jouw content stopt is cruciaal! Voel jij hem niet, dan voelt jouw droomklant hem ook niet. Daarom ben jij ook hier: de basis!

Wat maakt dit traject anders?

Waar in vele trajecten het bedrijf centraal staat, sta jij als ondernemer centraal in dit traject. Als de basis NIET klopt, dan kan je nooit op lange termijn een stabiel bedrijf bouwen. Je hebt jezelf te leren kennen, te ontdekken waar nu jouw blokkades nog liggen en die met liefde op te pakken om ervoor te zorgen dat je vanuit overgave kunt gaan ondernemen. Alles wat je verlangt en voor je kunt zien, is er voor jou. Het is er alleen nog niet, omdat het door energetische blokkades tegen wordt gehouden. In dit traject bied ik jou de handvatten om deze blokkades voor eens en voor altijd gedag te zeggen.

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor de vrouwelijke ondernemer die:

 • verder durft te kijken dan haar ratio en klaar is om haar business next level te tillen.
 • op HAAR gevoel en voorwaarden wilt ondernemen.
 • voelt dat er zoveel meer in haar zit dan dat er nu uitkomt.
 • eindelijk vanuit haar volledig potentieel wilt gaan ondernemen, omdat ze voelt dat dat haar levensmissie is.
 • voelt dat écht succes bij haar begint en dat met beide handen aan durft te grijpen.
Intuïtie | Intuïtief ondernemen | Ondernemen vanuit gevoel | verbinding met jezelf | verbinden met je ideale klant | authentiek ondernemen | authentieke marketing | Authenticiteit
droombusiness manifesteren met je intuïtie in 2024 | fysieke training | Leeuwarden | intuïtie expert | intuïtief business coach | authenticiteit | authentiek ondernemerschap

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemarieke

En ik ben authentiek marketeer, intuïtief business coach, mindset builder en expert als het aankomt op het helen van blokkades, kindpijnen en familiepatronen.

De afgelopen 7 jaar heb ik een intensief persoonlijk proces doorlopen waarin ik al mijn innerlijke pijnen aan had te kijken. Van grote blokkades tot hele kleine, ik heb ze moeten helen om verder voorwaarts te komen. Het was onderdeel van mijn persoonlijke reis waar ik inzat. Intussen ben ik daar doorheen en heb ik een complete transformatie doorgemaakt. De persoon die ik was heb ik achter mij gelaten en sta nu in volledig vertrouwen, overgave en kracht in mijn (ondernemers)leven. 

Als ondernemer heb ik heel lang gestruggeld. Ik kon het niet vinden, vond niks echt leuk, ik deed van alles, maar allemaal dingen die vooral paste bij het plaatje van de buitenwereld en een complete mismatch waren met wie ik daadwerkelijk was. Mijn bedrijf draaide onstabiel. Het was de spiegel naar mezelf; ik was die instabiliteit die niet wist wie ze was of wat ze verlangde.

Pas toen ik echt van mezelf leerde houden, mijn mindset volledig shifte, mijn eigen krachten begon te zien en daarna begon te leven, begon alles te veranderen. Ik ging van 1 klant naar circa 10 klanten in een kleine maand tijd. Er ontstonden kansen die ik in al die jaren nog niet gekregen had. Eindelijk leef ik volgens mijn volledig potentieel. Eindelijk sta ik uitgelijnd met dat wat mijn intuïtie mij al jaren influisterde, maar waar ik nooit naar heb durven luisteren en daardoor transformeerde mijn leven met mij mee. Ik zag al jaren voor mij waar ik met een paar jaar zou staan en nu beginnen de kansen naar dat plaatje te ontstaan.

De wereld is jouw spiegel. Jij bent de verandering die je zoekt. Zoek het niet buiten jezelf, maar begin vandaag met het kijken naar jezelf. Als jij verandert, verandert de buiten wereld met je mee.

Daarin ben ik het bewijs. Trust me and see for yourself!

Veelgestelde vragen

Jazeker! Dit traject is voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn en nu voelen dat ze het roer willen omgooien, maar het is ook voor beginnende ondernemers die direct goed van start willen.

Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes, maar gemiddeld duurt dit traject 2 tot 4 maanden.

Ja! Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kan je ervoor kiezen om eenmalig te betalen of om per maand te betalen. Dan ontvang je in de eerste week van elke maand een factuur met daarin het deel.

Nee. Wat voor mij wel een soort vereiste is, is dat je een open mind hebt. Het wordt namelijk ingewikkeld als we bijvoorbeeld samen gaan kijken naar het helen van bepaalde blokkades en je het niet goed kunt doen, omdat je er een sterke mening over hebt. Dat is zonde en zorgt ervoor dat we ook niet de meest optimale resultaten kunnen behalen. Daarom is ervaring dus niet nodig, maar wel belangrijk dat je open kunt staan voor de handvatten die ik je geef.

Ja, dat kan zeker! Onderstaand ontdek je verschillende pakketten voor dit traject. In een aantal pakketten zit ook een nieuwe website met of zonder authentieke teksten inbegrepen. Je kunt ook altijd beginnen met het standaard pakket en gedurende het traject upgraden.

Dit traject is een combinatie van zelfwerk en (fysieke) afspraken. We zullen elkaar elke twee weken treffen om te praten over de voortgang en om aan de slag te gaan met de stukken, maar het vraagt ook wat zelfwerk om te komen waar we willen komen. Ik kan je bijvoorbeeld vragen om thuis aan de slag te gaan met affirmaties of het observeren van je huidige gedachtes over een bepaalde situatie om zo verder te kunnen in het traject. Als je ervoor kiest om mij ook als tekstschrijver of website builder in te zetten, dan zal ik ook een aantal uren los van onze 1-op-1 sessies verzetten.

Dat kan altijd! Mocht je die behoefte voelen, stuur mij dan een berichtje of zet het even op de mail. Dan ga ik dat voor je regelen.

Alles op een rijtje

Welke pakketten zijn er?

Authentic Basics

Je ontvangt alle basics die je nodig hebt om je bedrijf als authentiek ondernemer next level te tillen!
888 excl. 21% btw | eenmalig of in 3 termijnen
 • Deel 1: Volledig in verbinding met je intuïtie en die succes mindset
 • Deel 2: Jouw authentieke verhaal vertaald naar een krachtig, authentiek business concept die volledig aansluit bij jouw intuïtie en voorwaarden.
 • Deel 3: Een passend intuïtief marketingplan die volledig in lijn ligt met jouw authentieke verhaal.
 • Praktische opdrachten voor thuis.
 • Support over WhatsApp voor al je vragen.
 • 3 maanden traject met 6 1-op-1 gesprekken van 1 à 1,5 uur.

Authentic Business

Alles van Authentic Basics mét een volledig vernieuwde authentieke website.
1877 excl. 21% bt, Elementor Pro licentie & mogelijke hostingkosten | eenmalig of in 4 termijnen
 • Alles van het Authentic Basics pakket
 • Een volledig authentiek webdesign, passend bij jouw authentieke verhaal.
 • Een compleet authentieke website gebouwd met WordPress en Elementor Pro, bestaande uit 5 pagina's: home, contact, about, twee aanbod pagina's.
 • Uitbreiding van de website (denk aan webshop, academie of extra pagina's) mogelijk tegen een meerprijs.
 • 4 maanden traject met 8 1-op-1 gesprekken van 1 à 1,5 uur.
Populair

Authentic Magic

Een krachtig en succesvol authentieke business concept die jij moeiteloos runt vanuit intuïtie en flow.
2350 excl. 21% bt, Elementor Pro licentie & mogelijke hostingkosten | eenmalig of in 4 termijnen
 • Een volledig authentiek webdesign met authentieke webteksten, passend bij jouw voorwaarden.
 • Een compleet authentieke website gebouwd met WordPress en Elementor Pro, bestaande uit 5 pagina's: home, contact, about, twee aanbod pagina's.
 • Uitbreiding van de website (denk aan webshop, academie of extra pagina's) mogelijk tegen een meerprijs.
 • 4 maanden traject met 8 1-op-1 gesprekken van 1,5 à 2 uur.

Ben je klaar om te beginnen?

Awesome! Stuur mij dan een mailtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan plannen we een moment in en gaan we, zodra we voelen dat het een match is aan de slag met jouw gewenste pakket.

Aan dit gesprek zijn no strings attached! Als je het niet voelt na dit ene gesprek, dan is dat geen enkel probleem. Even goeie vrienden. Dan nemen we gewoon weer afscheid. 🙂

Ik ben er klaar voor jou, jij ook? Wacht niet langer en klik op de onderstaande knop!

Ondernemen door dichtbij jezelf te blijven. Jij vormt de basis van jouw succesvolle onderneming! The AuthenticLabel - Authentiek ondernemerschap, authentieke marketing en persoonlijke ontwikkeling

Let’s get in touch

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl

Kantoor The AuthenticLabel
Damsterdiep 10
9711 SK Groningen

 

Copyrights 2023 © The AuthenticLabe | Foto credits: She Radiates & Dian Dillema