The AuthenticLabel voor authentieke online marketing volledig passend bij jou en jouw bedrijf

Over The AuthenticLabel

Hi!!! Ik ben Annemarieke Schouwenaar: het gezicht achter The AuthenticLabel. Ik ben DOL op persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie, online marketing, ondernemen én ik zeg het woord “authenticiteit” nogal vaak. Waarom? Dat leg ik je hieronder uit. Lees snel verder!

Het succes dat je zoekt begint bij JEZELF!

Online marketing vanuit flow en intuïtie

Mijn eigen zoektocht begon in 2017 in Rome na een zeer traumatische ervaring. Ik maakte kennis met persoonlijke groei, zelfliefde, eigenwaarden en bovenal, authenticiteit. In 2019 bezocht ik voor het eerst een psycholoog om mijn trauma te verhelpen. Dat ging steeds dieper en dieper. Ik bezocht een kleurcoach opzoek naar antwoorden rondom zelfliefde en had jarenlang hele mooie, diepgaande gesprekken met mijn tante, die als energetisch natuurgeneeskundige therapeute werkt, over intuïtie, 6e zintuig, onvoorwaardelijke liefde en ga zo maar door. Het was wel duidelijk: onderwerpen als ‘persoonlijke groei’, ‘zelfreflectie’ en ‘spiritualiteit’ interesseerde mij enorm!

Doordat ik zeer open minded ben ingesteld stond ik ook overal voor open en wilde ik graag dingen proberen. Mijn motto was: “wie weet kan het mij helpen, waarom zou ik het dan niet proberen?” en hup daar ging ik weer! Ik begon met mediteren, leerde mezelf intussen de trucjes aan om oude pijnlijke (kind)stukken aan te kijken en te helen zodat ik anderen daar niet meer voor nodig had en leerde mezelf mijn intuïtie en 6e zintuig te herkennen. Mede ook, omdat ik iets soortgelijks als mijn eerdere trauma niet nog een keer wilde meemaken. Ik wilde mezelf kunnen beschermen.

Het werd een proces van ruim 6 jaar waarin ik steeds meer van mezelf begon te houden en begon in te zien dat alle meningen van ál die andere mensen, waar ik mij bijna mijn hele leven op heb gefocust, helemaal niet relevant zijn. De enige mening die ertoe doet in mijn eigen leven is de mijne. Ik begon mezelf te waarderen door mezelf simpelweg te accepteren voor wie ik ben en hoe ik eruit zie. 

De term ‘authenticiteit’ kwam in alles wat ik deed steeds vaker naar voren. Ik wilde puur en alleen kunnen doen wat voor mij goed voelde en daarin vooral mezelf kunnen zijn. Zo ook binnen mijn werk. Ik heb altijd al een liefde gehad voor het creëren van mooie dingen, zoals het bouwen van een toffe website of het maken van mooie content voor social media. Toen ik ging studeren leek de keuze voor (online) marketing en media dus heel logisch en ik ben uiteindelijk ook heel blij dat ik dat ben gaan doen, máár er miste een stukje. 

Ik ben sinds april 2020 actief als ondernemer en heb altijd online marketing beheer gedaan voor allemaal leuke bedrijven. Dit deed ik vaak in combinatie met fotografie, want ook dat is een grote passie van mij. Tijdens de jaren die volgden ging ook mijn zoekproces naar persoonlijke ontwikkeling verder en kwam ik steeds meer tot de conclusie dat simpelweg online marketing beheer met fotografie niet was waar ik mee verder wilde. Ik miste een stukje verdieping…  

Annemarieke Schouwenaar, het gezicht achter Studio PerfectlyTall

Toen ze haar angst losliet viel ze in de armen van de liefde. Ze vertrouwde op haar intuïtie en haar eigen kracht.​

Annemarie Sips

Door alles wat ik zelf op persoonlijk vlak heb mogen ervaren en zien, begon het hele “oppervlakkige” van online marketing mij steeds meer tegen te staan. Het ging naar mijn mening eigenlijk maar om één ding: de cijfertjes zo hard mogelijk laten groeien, zoveel mogelijk klanten binnenhalen en maximale omzet proberen te draaien. Ik miste het persoonlijke in mijn werk. Het voelde als leeg en dat was niet meer wat ik wilde. 

Ik doe heel graag dingen anders en geloof altijd in het feit dat alles mogelijk is en anders kan, zolang je het maar gelooft. Ik begon na te denken wat nou echt mijn passie was en waarvoor mensen naar mij toe kwamen voor advies: waar werd ik nou écht blij van? Ik besefte mij al heel snel dat ik heel veel energie krijg als ik mensen kan helpen om hun leven te beteren. Eigenlijk wilde ik niets liever dan de mensen om mij heen laten ervaren wat voor moois ik heb mogen ervaren in de afgelopen 6 jaar en hoe gelukkig ik mij NU voel ten opzichte van 6 jaar geleden. Het voelt werkelijk als een bevrijding! Dus ik besloot het onmogelijke mogelijk te maken en twee passies met elkaar combineren: ik wilde mijn werk als online marketeer gaan samenvoegen met mijn grote passie persoonlijke groei en zelfreflectie.

Online marketing vanuit flow en intuïtie

De gedachte dat dit voor mij DE oplossing zou zijn naar een fantastisch bedrijf dat volledig in lijn lag met mij maakte direct ook heel veel angst bij mij los. Ik had nooit duidelijk uitgesproken naar mensen dat ik zo’n enorme interesse heb persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en spiritualiteit. Als ik er nu voor zou kiezen om al mijn kennis dat ik over de afgelopen 6 jaar heb verzameld zou gaan delen met de buitenwereld… WAT ZULLEN ZE DAN WEL NIET VAN MIJ DENKEN!? 

Haha, “hoi ego! Fijn dat je even voorbij komt zetten om mij weer onnodig veel angst aan te jagen”. Ik heb mijn angstgedachtes tegenwoordig snel onder controle, maar dit was toch wel eentje die dieper zat dan de meesten. Ik vond het super spannend, maar besloot toch de knoop door te hakken en mezelf eindelijk uit die blokkade van “ik moet het voor mij houden” te bevrijden EN POTVERDIKKIE! Magic happened! Ik voelde direct dat dit de juiste keuze was, want het begon á la minute te stromen en waar ik voorheen nog hard moest zoeken naar inspiratie popte het nu zonder enige moeite bij mij op. DIT WAS HET! FINALLY!

Daar was toen ineens de huidige vorm van The AuthenticLabel. Een bedrijf dat zich volledig focust op alles wat met authenticiteit en ondernemen te maken heeft, maar dan niet separated van elkaar, máár natuurlijk gecombineerd. Alles binnen mijn business gaat vanuit authenticiteit: de manier waarop ik online zichtbaar ben, de manier waarop ik met mijn klanten om ga, de manier waarop ik communiceer met mijn co-working collega’s etc. Alles gaat op een manier dat goed voelt voor mij en alle stappen die ik daarbinnen zet, gaan op basis van mijn intuïtie, want als ik in de laatste 6 jaar iets geleerd heb, dan is het wel dat mijn intuïtie het ALTIJD bij het juiste eind heeft. 

Ik kan niet wachten om alles wat ik heb mogen leren en ervaren de afgelopen jaren met jou te gaan delen. Mijn doel is om de online marketing wereld veel minder hard te maken en ruimte creëren voor de sensitievere ondernemer onder ons. Hoe ik dat precies hoop te gaan doen leg ik je uit bij mijn aanbod. 

Jouw online zichtbaarheid kent geen goed of fout. JIJ bepaalt wat goed voelt voor jou. Laat de mening van een ander jouw keuze niet beïnvloeden.

The AuthenticLabel

Give me something to listen to!

Ben je niet zo’n lezer, maar luister je liever? Mijn hele verhaal kan je in onderstaande Podcast luisteren.

Ondernemen vanuit gevoel en passie - Authentieke online marketing

Copyrights 2022 © The AuthenticLabel

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden