The AuthenticLabel voor authentieke online marketing volledig passend bij jou en jouw bedrijf

Het aanbod

Ben je benieuwd naar wat The AuthenticLabel allemaal voor jou zou kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaand alle diensten en laat je verrassen! 

Het succes dat je verlangt begint bij JOU!

YOUR AUTHENTIC ASSISTANT! 

Bij The AuthenticLabel dien ik niet als jouw coach of als supervisor, maar ben ik Your Authentic Assistant. Zodra je besluit met mij in zee te gaan ga ik als jouw rechterhand met je meekijken in jouw business. In hoeverre ik met je meekijk in jouw business hangt er natuurlijk vanaf van welk aanbod je gebruik zou willen maken. Als je voor het “Your Authentic Traject ” kiest kijk ik niet alleen met jou naar je business, maar gaan we ook echt de diepte in en kijken we vooral naar jou: waar zitten je blokkades, angsten,  patronen en negatieve overtuigingen nog? En op welke wijze kunnen we jouw business meer in lijn krijgen met jou als persoon? Kies je voor het aanbod “Your Authentic Webdesigner” dan kijk ik minder intens met je mee en focus ik mij vooral op hoe wij jouw website en zichtbaarheid authentieker kunnen maken. 

Dear to be your authentic self

Ben jij klaar om de diepere connectie met jezelf aan te gaan, je business volledig in lijn te laten zijn met wie JIJ bent en vanuit volledige authenticiteit die echte connectie aan te gaan met jouw ideale klant? Dan kan ik je helpen! Ontdek mijn aanbod.

Ondernemen vanuit gevoel en passie - Authentieke online marketing

Let’s get in touch!

KvK: 77863275
BTW: NL003251847B96 

Annemarieke@theauthenticlabel.nl
Gevestigd te Groningen
Kantoor: Pure Workspace Leeuwarden

Copyrights 2022 © The AuthenticLabel